Shutterstock
Shutterstock
ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Το statement αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει με μία κίνηση κάθε λουκ αυτό το καλοκαίρι


Οταν μιλάμε για αξεσουάρ το καλοκαίρι, μας έρχονται στο μυαλό κομμάτια όπως ψάθινες τσάντες, μαντήλια στα μαλλιά, πλατύγυρα καπέλα και γυαλιά ηλίου.

Ολα αυτά συμπληρώνουν τέλεια τα καλοκαιρινά λουκ με τα πιο εντυπωσιακά μπικίνι ή ολόσωμα στην παραλία, αλλά και τα πιο κομψά μίνιμαλ σανδάλια στις βόλτες στο νησί.

Υπάρχει όμως ένα αξεσουάρ πού φέτος επιστρέφει με statement διάθεση. Η ζώνη είναι μια πολύ απλή προσθήκη που έχει όμως την δύναμη να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση με μια κίνηση. Μια ζώνη μπορεί να ορίσει την σιλουέτα ενός φορέματος, να δώσει χρώμα σε ένα ουδέτερο outfit και χαρακτήρα σε ένα ολόκληρο λουκ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Οι ζώνες είναι ένα must-have σε κάθε ντουλάπα.

Πιθανότατα έχετε ήδη μια συλλογή από κλασικές μαύρες, καφέ, ή και λευκές ζώνες στην ντουλάπα σας. Ωστόσο αυτή την χρονιά οι σχεδιαστές αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να δώσουν περισσότερη έμφαση στις ζώνες, οι οποίες είναι φτιαγμένες από ανατρεπτικά υλικά, οversized ή chain belts.

Ζώνες από κρύσταλλα, φυσικά υλικά και elegant αγκράφες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που κάνουν αίσθηση και φυσικά τραβούν τα βλέμματα.

Maryam Nassir Zadeh

 

Cult Gaia