Vitamin A
Vitamin A
ΡΕΤΡΟ

Aυτά τα μαγιό ταιριάζουν σε όλες -Ρετρό και chic


Όταν μιλάμε για μαγιό, υπάρχει ένας κανόνας στον οποίο πιστεύουμε.

Ο κανόνας αυτός λέει πως όλες έχουμε ένα στιλ που μας ταιριάζει περισσότερο, μας κολακεύει και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Aυτό το μαγιό που επιλέγουμε για χρόνια, ανεξάρτητα αν είναι in or out of fashion.

Kαι μπορεί τα μικροσκοπικά thong bikinis να είναι η τελευταία εμμονή των γυναικών της μόδας, όμως δεν ταιριάζουν σε όλες.

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν υπήρξε μια σειρά μαγιό που μας έκανε να ξανασκεφτούμε το περιεχόμενος της βαλίτσας των διακοπών μας. Από το gingham print και τα μαγιό με ζώνη στα κομψά all-in-ones, όλα διαφέρουν σε σχήμα και ύφασμα, όλα όμως έχουν κάτι κοινό. Είναι ακαταμάχητα ρετρό.

Το καλύτερο σε αυτά; Πηγαίνουν πραγματικά σε όλες.

Τα brands έχουν αγκαλιάσει την επιστροφή των τάσεων από περασμένες δεκαετίες. Ξεχωρίζουμε κομμάτια όπως το εμπνευσμένο από τα 1950’s πουά μαγιό από το Faithful the brand το οποίο φανταζόμαστε με cat eye γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Τα 90s Hunza G είναι ιδανικά για να φορεθούν ως τοπ. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα θέλουμε όλα. Ανακαλύψτε τα πιο θηλυκά και vintage μαγιό που ταιριάζουν σε όλες.

1. Ρετρό

FAITHFULL THE BRAND

2. Ψηλόμεσα

 

 

ADRIANA DEGREAS