Shutterstock
Shutterstock
FALL TRENDS

Αυτή η σκιά θα πρωταγωνιστήσει στα φθινοπωρινά looks


Μπορεί ακόμη να είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο τα trends τρέχουν και εμείς πρέπει να είμαστε πάντα μέσα στα πράγματα.

Τι θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν; Παραμένουμε στη φυσική, λαμπερή βάση; Matte, ενυδατικά ή glossy κραγιόν; Επιπλέον τι εφαρμόζουμε στο κινητό βλέφαρο, σκιές με shimmer σε γήινες αποχρώσεις, μία πιο 70's προσέγγιση ή πιο ρετρό με έντονο eyeliner;

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ των ματιών λοιπόν υπάρχει ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στο κινητό βλέφαρο. Μία σκιά που ταιριάζει τόσο στις μελαχρινές, καστανές, αλλά είναι ιδανικό για τις ξανθές.

Συνδυάζεται με το χρυσό, με μαύρο μολύβι στις ρίζες αλλά και με αποχρώσεις του γκρι. 

Ο λόγος για το κλασσικό μπλε, μία σκιά που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους, ενώ υπάρχουν και κάποιες που δεν την έχουν δοκιμάσει καν.

Το μπλε είναι η πιο δυνατή τάση για το φθινόπωρο του 2019!

Η μπλε σκιά είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της επόμενης σεζόν. Μπορείτε απλά να την εφαρμόσετε στο κινητό σας βλέφαρο και να τη σβήσετε όσο πλησιάζετε προς τα φρύδια -το γνωστό ντεγκραντάρισμα.

Δημιουργήστε έντονη γωνία για να μεγαλώσει το βλέμμα σας και συνδυάστε την με μία που περιέχει shimmer -χρυσή- στη μέση του κινητού βλεφάρου. 

Τονίστε απλά τις ρίζες των βλεφάρων σας, τις άνω και τις κάτω και αν θέλετε προεκτείνετε ελαφρώς για πιο ρετρό αποτέλεσμα. Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας με μπλε μάσκαρα.

Ρετρό αποτέλεσμα με eyeliner σε μπλε απόχρωση!

Αφιερώστε μερικά λεπτά στον καθρέφτη σας και πειραματιστείτε με το makeup look που σας ταιριάζει καλύτερα. Βάλτε στο νεσεσέρ σας μία μπλε σκιά, καθώς για την επόμενη σεζόν είναι η πιο δυνατή τάση στον τομέα της ομορφιάς!

Διαβάστε ακόμη:

Αν αναμείξεις αυτά τα δύο προϊόντα που έχεις στο ντουλάπι σου, θα δημιουργήσεις το καλύτερο mix ενυδάτωσης

Το πιο stylish manicure το είδαμε στο Instagram