Νike με τακούνια -Τα παπούτσια που διχάζουν με την αισθητική τους έχουν γίνει viral | 0 bovary.gr
Νike με τακούνια -Τα παπούτσια που διχάζουν με την αισθητική τους έχουν γίνει viral | 0 bovary.gr
VIRAL ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Νike με τακούνια -Τα παπούτσια που διχάζουν με την αισθητική τους έχουν γίνει viral


Τα τελευταία χρόνια η μόδα μας έχει χαρίσει επικές στιγμές τόσο από το runway όσο και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Έχουμε δει σχεδόν τα πάντα από τα, κεντημένα με κοσμήματα, Crocs μέχρι τις τσάντες εμπνευσμένες από το ίδιο στιλ και πολλά ακόμα ugly σχέδια παπουτσιών και ανατρεπτικών αξεσουάρ.

Πλέον έχουμε κάτι για εκείνους που θέλουν το sporty look τους σε άλλο επίπεδο.

Γνωρίστε την Ancuta Sarca, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή του Instagram χάρη στα ανακυκλωμένα παπούτσια της Nike. Η σχεδιάστρια, από τη Ρουμανία, δημιουργεί τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια που είδαμε τελευταία. Συνδυάζουν παλιά trainers του διάσημου brand με τακούνια από δέρμα.

Τα kitten heels της έχουν κορδόνια και το σήμα της Nike, ενώ είναι μυτερά και φτιαγμένα από δέρμα στα πιο εντυπωσιακά χρώματα.

«Ήθελα να τοποθετήσω τα trainer παπούτσια σε ένα διαφορετικό τοπίο και να τους δώσω μια εντελώς νέα λειτουργία -κομψή και θηλυκή, φτάνοντας στα άκρα»,  είπε η Sarca στο i-D.

«Πάντα αγαπούσα την αισθητική της Nike, έχει έναν τεράστιο ρόλο στην ιστορία των αθλητικών ειδών και το λογότυπο δείχνει αστείο και απροσδόκητο στα τακούνια».

Πάντα της άρεσε η ιδέα να παίζει με το athleisure και να δίνει μια θηλυκή πινελιά για να το κάνει μόδα. Ωστόσο, η ιδέα αρχικά ήρθε όταν συνειδητοποίησε ότι είχε μια σειρά από αχρησιμοποίητα παπούτσια και, αντί να τα πετάξει, αποφάσισε να τα μετατρέψει σε κάτι που πραγματικά θα φορούσε.

Το αποτέλεσμα, το οποίο είναι αναμφίβολα avant garde, διχάζει με την αισθητική του και μόνο μια πολύ τολμηρή fashionista θα μπορούσε να τα φορέσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Same old trainers ‍♀️ #upcycledshoes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANCUȚA SARCA (@ancutasarca) στις 18 Ιούν, 2019 στις 3:05 μμ PDT