Shutterstock
Shutterstock
TAN BAGS

Η τσάντα που πηγαίνει με όλα και δεν θα βαρεθούμε ποτέ -Διαχρονική και chic


Το κομψό στιλ δεν είναι πολύ δύσκολο ούτε χρειάζεται μία περιουσία για να χτιστεί.

Αναζητάμε κομμάτια chic και διαχρονικά που να δείχνουν ακριβά ακόμα κι αν δεν είναι. Ωστόσο, υπάρχει ένας κανόνας που ισχύει για εγγυημένη κομψότητα ανεξάρτητα από την τιμή: Οι τσάντες σε tan απόχρωση.

Αυτές οι τσάντες πάντα φαίνονται μίνιμαλ και σοφιστικέ.

Το γεγονός ότι τα μαύρα και τα καφέ αξεσουάρ συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι αδιαμφισβήτητο.

To μαύρο, υπάρχουν φορές που δείχνει «σκληρό» και αυστηρό όταν συνδυαστεί με ορισμένα άλλα χρώματα και ρούχα -ειδικά το καλοκαίρι. Τα λευκά αξεσουάρ έρχονται και φεύγουν από τις τάσεις, όπως και το ναυτικό μπλε.

Έτσι το tan, η αλλιώς ταμπά είναι πάντα μια καλή επιλογή για να συνοδεύσει κάθε outfit. Τις τελευταίες σεζόν οι γυναίκες δείχνουν στις tan bag ιδιαίτερη αδυναμία, το ίδιο και οι σχεδιαστές. Οι τσάντες αυτές φαίνονται luxurious. Κι αν νομίζατε ότι είναι βαρετές, κάνετε λάθος, αφού η φαντασία και η πρωτοτυπία των δημιουργών είναι αστείρευτη. Εντυπωσιακές γραμμές και φόρμες κλέβουν την παράσταση.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες το καλοκαιριού. Μπορείτε να τις κρατήσετε τόσο στο γραφείο όσο και στην βόλτα, σαν μια κομψή εναλλακτική, αν δε σας αρέσουν οι τσάντες καλάθια.

Ανακαλύψτε τις.

 

 

 

 

LOEWE