For Love and Lemons
For Love and Lemons
ΜΑΓΙΟ

Aυτό είναι το ιδανικό μαγιό για εσένα που έχεις μικρό στήθος -Το κάνει να μοιάζει πιο γεμάτο


Κάθε καλοκαίρι στην αναζήτηση του τέλειου μαγιό, όλες λίγο-πολύ μας πιάνει ανασφάλεια.

Θέλουμε ένα σχέδιο που να δείχνει υπέροχο πάνω μας, κρύβοντας όποιες ατέλειες μπορεί να έχουμε και αναδεικνύοντας τα δυνατά μας σημεία.

Ανάλογα με τον σωματότυπο αυτό το μαγιό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και -ας το παραδεχτούμε πώς- όλες έχουμε ένα σημείο επάνω μας που δεν μας αρέσει. Γοφοί,μέση, στήθος γίνονται ξαφνικά οι μεγαλύτεροι εχθροί μας.

Ψυχραιμία!

Πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, γιατί ναι είναι πανέμορφο.

Μπορεί να θαυμάζουμε τις γυναικείες καμπύλες, ωστόσο σήμερα αναζητάμε το ιδανικό μαγιό για τις γυναίκες με μικρό στήθος (σε αυτές ανήκω κι εγώ).

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, είστε από τις τυχερές. Το μικρό στήθος είναι κομψό και δεν έχετε κανένα λόγο να το πολεμάτε με ενισχυμένα σουτιέν που σας σφίγγουν.

Επιπλέον τα μαγιό που μας ταιριάζουν είναι στην πραγματικότητα πολλά περισσότερα από όσα ίσως νομίζαμε.

Τα trends του φετινού καλοκαιριού περιλαμβάνουν ρετρό γραμμές και σιλουέτες που κολακεύουν το μικρό στήθος και άλλες που μπορούν να δημιουργήσουν το εφέ του πιο πλούσιου ντεκολτέ.

Tο στράπλες, bandeau και τριγωνάκι είναι από τις καλύτερες επιλογές, ενώ τα τοπ με στοιχεία όπως βολάν και print θα κάνουν το στήθος σας να μοιάζει μεγαλύτερο. Aκόμα τα undewire bikini top επιστρέφουν και πηγαίνουν σε όλες.

Αν αγαπάτε το sporty look, πολλά αθλητικά σουτιέν πετυχαίνουν το ίδιο ακριβώς.

Αυτά είναι μερικά τα αγαπημένα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rixo