@bridalada
@bridalada
ZARA

Fashion blogger πήρε ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara και το απογείωσε -Κοστίζει μόλις 16 ευρώ


To Instagram δημιουργεί πολύ συχνά τάσεις.

Σε ό,τι αφορά την μόδα υπάρχουν αμέτρητοι fashion λογαριασμοί και ορισμένες πραγματικά στιλάτες γυναίκες με τεράστια επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα, οι Influencers.

Tα κορίτσια της μόδας φορούν πρώτες όλα τα νέα trends της μόδας. Κάθε νέο κομμάτι που καταφτάνει είτε είναι designer ή high street, οι πιο στιλάτες του Instagram θα το φορέσουν πρώτες. Μία από αυτές η Carmen de la Cruz @bridalada, η οποία πήρε ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara και το απογείωσε. Το μίνι φόρεμα με 80s glam ύφος είναι στράπλες, με βολάν στο επάνω μέρος, ενώ έχει πλούσιο μεταλλιζέ μοβ χρώμα.

Η εντυπωσιακή γυναίκα βρήκε και δεύτερο τρόπο να το φορέσει σαν φούστα και πρέπει να παραδεχτούμε πως το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εκπληκτικό. Στην μία φωτογραφία η fashionista φοράει το εφαρμοστό φόρεμα μόνο του, ενώ στην δεύτερη την βλέπουμε να το φοράει σαν μίνι φούστα -με τα βολάν να αναλαμβάνουν το ρόλο της μπάσκας- την οποία συνδυάζει με cropped top σε γαλαζοπράσινη απόχρωση.

Τόσο το color combo όσο και το παιχνίδι με τους όγκους συνθέτουν μία πρωτότυπη και super stylish εμφάνιση για τα καλοκαιρινά βράδια σας. Το φόρεμα κοστίζει μόλις 16 ευρώ αποκτήστε το και αντιγράψτε.

Zara