Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image
NEO UGLY TREND

Zara, Topshop, Αsos αγκάλιασαν αυτή την «άσχημη» τάση -Το κομμάτι που επιστρέφει το φθινόπωρο


Κάθε νέα σεζόν έρχεται με τις δικές τις νέες τάσεις. Θα ήταν πιο σωστό να πούμε με τις δικές της επιστροφές, αφού φαίνεται πως και αυτό το trend επιστρέφει από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα 00s.

Αυτό έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού από την μία, η μόδα της δεκαετίας χαρακτηρίστηκε από κιτς και άχαρες εμφανίσεις, ωστόσο είναι η εποχή που μεγάλα ονόματα της μόδας μεσουράνησαν και δημιούργησαν μερικά από τα πιο iconic look που έγραψαν ιστορία και άφησαν το σημάδι τους στις πασαρέλες.

Ο συνδυασμός αυτών είναι αυτό που σήμερα ονομάζουμε ugly trends.

Oι «σχημόμορφες» τάσεις είναι συχνές τις τελευταίες σεζόν, όμως αυτό δεν εμποδίζει μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας να τις υιοθετήσουν.

Το κομμάτι που επιστρέφει φορέθηκε από τεράστια ονόματα της μόδας στις αρχές του 2000, όπως η Kate Moss και η Victoria Beckham.

Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image

Tα γιλέκα αποπνέουν ανδρόγυνο στιλ και rock vibes. Το δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα ρούχο είναι και πάλι εδώ, με την Olivia Palermo να είναι από τις πρώτες που τόλμησαν ξανά στο σήμερα σε πρόσφατη εμφάνιση της στην ανδρική Εβδομάδα μόδας τον περασμένο Ιούνιο.

Tο 2019 τα γιλέκα είναι περισσότερο oversized και συνδυάζονται με εξίσου φαρδιά παντελόνια στο ίσιο χρώμα ή print.

Aν λοιπόν θέλετε να υιοθετήσετε το λουκ δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας high street brand όπως τα Zara, Topshop και ASOS. Τα γιλέκα επιστρέφουν και δεν φοριούνται μόνο στο γραφείο αλλά και σε κάθε περίσταση όπου θέλετε να εντυπωσιάσετε.

Getty/Ideal Image
Getty/Ideal Image