Zimmermann
Zimmermann
SUMMER ESSENTIALS

Τα μοναδικά κομμάτια που θα χρειαστείς στην βαλίτσα αν φεύγεις τώρα για διακοπές


Το καλοκαίρι όπως και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον στο ζενίθ τους.

Πολλές από εσάς προετοιμάζεστε τώρα για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, για μια κοντινή -ή και όχι- απόδραση, έστω για λίγες ημέρες.

Αν λοιπόν ετοιμάζετε την βαλίτσα των διακοπών σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεστε πολλά. Είναι αυτό ακριβώς που αγαπάμε στο καλοκαίρι: η αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, με το ιδανικό outfit να αποτελείται από όσο το δυνατόν λιγότερα και δροσερά κομμάτια.

Το μαγιό σας είναι και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, που βρίσκεται από καιρό μέσα στην βαλίτσα μαζί με την πετσέτα και το αντηλιακό και αμέτρητα σχέδια για τις ημέρες στο νησί.

Εκτός όμως από το μαγιό, ένα αιθέριο καλοκαιρινό τοπ, ένα στιλάτο σορτς και ένα ζευγάρι άνετα και κομψά δερμάτινα σανδάλια, αρκούν για να δημιουργήσετε τα πιο ενημερωμένα και καλοκαιρινά λουκ. To τέλειο καπέλο και ένα sophisticated ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα σας χρίσουν την πιο stylish κάτω από τον ήλιο.

Το βράδυ στο beach bar ένα αισθησιακό slip dress σε cool απόχρωση θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Εμείς συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα απολύτως απαραίτητα στην βαλίτσα των διακοπών για εσάς που φεύγετε τώρα. Καλές διακοπές!

Zara