Shutterstock
Shutterstock
MASSIMO DUTTI

Aυτό το σύνολο από τα Massimo Dutti είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο -Πολυτελές και απίστευτα elegant


Το φθινόπωρο στην πραγματικότητα -όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε- δεν είναι πολύ μακριά.

Γνωρίζουμε ήδη μερικές από τις εν δυνάμει τοπ τάσεις για την νέα εποχή, ενώ τα αγαπημένα μας brands και οι σχεδιαστές έχουν φροντίσει να μας κάνουν να μην ξέρουμε ποιο από όλα αυτά τα νέα trends να δοκιμάσουμε πρώτο. Kαι μπορεί να λατρεύουμε το καλοκαίρι, επειδή μπορούμε να κυκλοφορούμε φορώντας ελάχιστα κομμάτια, όπως ένα φανελάκι, ένα σορτς και σαγιονάρες, όμως πρέπει να ομολογήσουμε ότι στα κρυφά αναγνωρίζουμε το στιλ του φθινοπώρου ως πιο elegant.

Τόσο οι πιο σκούρες αποχρώσεις όσο και οι υφές κάνουν το ντύσιμο το φθινόπωρο πιο ενδιαφέρον ενώ σίγουρα δείχνει και πιο ακριβό και προσεγμένο.

Τα σύνολα είναι πιο κομψά και δομημένα, την ώρα που αποπνέουν luxurious αέρα. Εμείς βρήκαμε στα Massimo Dutti ένα τέτοιο σύνολο, έτσι ώστε εσείς να μην κάνετε τίποτα περισσότερο: αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ και να το φορέσετε.

Το πουκάμισο και το παντελόνι από δροσερό ύφασμα cupro, έχουν shiny υφή και λαχταριστό χρώμα Toffee.

Το παντελόνι σε loose γραμμή και το πουκάμισο με τσέπες είναι ultra chic. Θα τα φορέσουμε μαζί σε ένα feminine μονοχρωματικό λουκ ή χωριστά και θα τα συνδυάσουμε τώρα με πέδιλα και mules η ακόμα και sneakers και το χειμώνα με τα πλεκτά μας και μπότες.

 

Παντελόνι

Πουκάμισο