Backstage Makeup/Shutterstock
Backstage Makeup/Shutterstock
FALL 2019 TRENDS

Tο μεγαλύτερο beauty trend για το φθινόπωρο του 2019 -Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από ηλικία και στιλ


Είμαστε μία ανάσα πριν από το φθινόπωρο και αυτό το διάστημα διανύουμε την περίοδο που αναζητάμε την ανανέωση.

Οι τάσεις στο χώρο της μόδας αλλά και της ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες, ωστόσο αυτή την εποχή ανατρέχουμε να τις θυμηθούμε και να επιλέξουμε αυτές που ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ μας.

Μένουμε στον beauty τομέα και ξεχωρίζουμε την απόλυτη τάση της σεζόν. Το trend που υπερισχύει όλων των υπολοίπων και που πρέπει να υιοθετήσει κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ.

"Dewy Skin" ή αλλιώς δέρμα που είναι ενυδατωμένο, φυσικά βαμμένο και super λαμπερό.
Για μία ακόμη σεζόν τα βαριά προϊόντα και οι έντονες βάσεις που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά μας μένουν στο παρελθόν. Στόχος είναι η καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα -κάτι που πετυχαίνουμε μέσα από το skincare και όχι το makeup.

Θέλουμε η βάση να είναι λαμπερή!

Κάνουμε focus στα προϊόντα που εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας πρωί και βράδυ και τη διατηρούν καθαρή και ενυδατωμένη. Καθαριστικό, toner, serum/ορός, ενυδατική είναι κάποια από τα must have προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το γυναικείο νεσεσέρ. Και φυσικά ανά σεζόν τα ανανεώνουμε, καθώς οι ανάγκες αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό. Όταν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή θέλουμε πιο ισχυρή κρέμα, ενώ η χρήση ορού πριν από αυτή είναι σχεδόν απαραίτητη.

LES BEIGES by CHANEL. Water-Fresh Tint LIGHT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) στις 15 Αύγ, 2019 στις 6:29 πμ PDT

Το natural makeup look, η φυσική ομορφιά έχουν την τιμητική τους για μία ακόμη σεζόν.

Όσο για το μακιγιάζ θέλουμε λεπτόρευστα προϊόντα βάσης και το φθινόπωρο. Foundation σε υγρή μορφή κατά προτίμηση, που περιέχουν νερό αλλά και άλλα ενυδατικά συστατικά. Εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα και τη δουλεύουμε καλά, με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Δεν ξεχνάμε την περιοχή του λαιμού αλλά και το ντεκολτέ.

LES BEIGES by CHANEL, Water-Fresh Tint LIGHT: Ενυδατικό foundation του οίκου Chanel που δημιουργεί φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.
LES BEIGES by CHANEL, Water-Fresh Tint LIGHT: Ενυδατικό foundation του οίκου Chanel που δημιουργεί φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Για να κρύψουμε σημάδια και μαύρους κύκλους, μπορούμε τοπικά να δουλέψουμε με το concealer. Ωστόσο και πάλι μπορούμε να μην τα κρύψουμε εντελώς. Αποτελούν μέρος της φυσικής μας ομορφιάς, η οποία είναι μοναδική και φυσικά δεν έχουμε λόγο να την αλλοιώνουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι top beauty trend -To χτένισμα που πρέπει να επιλέξεις

Τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο makeup style τους επόμενους μήνες