ITALIAN BAGS

Camelia: Οι μίνιμαλ τσάντες που έχουν ξετρελάνει τις Ιταλίδες -Σικάτες, μέχρι 100 ευρώ


Είναι το brand που έχει κάνει τις Ιταλίδες (και όχι μόνο) να μην μπορούν να διαλέξουν πια τσάντα θα πρωτοαγοράσουν από την νέα τους συλλογή.

To brand Camelia έχει κατορθώσει να γίνει «πονοκέφαλος» για τους διάσημους ιταλικούς οίκους μόδας (Gucci, Prada, Fendi...), καθώς οι πωλήσεις του έχουν εκτοξευθεί τον τελευταίο χρόνο, με τα It Girls να ανεβάζουν την μία φωτογραφία μετά την άλλη στο Instagram.

Λεπτές γραμμές, πανδαισία χρωμάτων και μία ποικιλία στις επιλογές είναι ο λόγος που η Camelia είναι το επερχόμενο hot brand στα αξεσουάρ.

Με την βάση της να είναι στην Ρώμη και όλα να σχεδιάζονται εκεί, η Ιταλική εταιρία εμπνέεται από την πόλη του στιλ, της τέχνης και της αρχιτεκτονικής και δημιουργεί κομμάτια που κυριολεκτικά ταιριάζουν με τα πάντα.

Είσαι η γυναίκα που αγαπά τις formal εμφανίσεις στο γραφείο ή εκείνη που θέλει κάτι πιο edgy για την βραδινή σου έξοδο; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεις κάτι που θα σε εκφράζει.

Με μερικά κομμάτια, όπως τις Crossbody τσάντες, να θυμίζουν κάτι από Valentino και άλλες έχουν το κλασικό κυκλικό σχήμα της Prada, η ιταλική φινέτσα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Camelia και οι τιμές πολύ πιο προσιτές από αυτές των μεγάλων οίκων.

Οι μεγάλες τσάντες χειρός δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ, ενώ τα χρώματα που υπερτερούν στην χειμερινή κολεξιόν είναι το κόκκινο, το γκρι, το καμηλό (και φυσικά το μαύρο).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάνε εδώ την περιήγησή σου...