Ap Images
Ap Images
ΤΟ ΝΕΟ CHOKER

Αυτό το κόσμημα θα ολοκληρώσει άψογα κάθε σύνολο αυτό το φθινόπωρο


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά σε οποιοδήποτε σύνολο.

Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δίνουμε μεγάλη έμφαση στα αξεσουάρ και ιδιαίτερα στα κοσμήματα. Άλλωστε, τι άλλο μπορεί να κάνει ένα απλό outfit να δείχνει κομψό με μία κίνηση, αν όχι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια ή ένα εκθαμβωτικό κολιέ; Τα κοσμήματα και αυτή την σεζόν δεν μπορούν να λείπουν από κανένα λουκ που σέβεται τον εαυτό του.

Έχοντας περάσει ώρες χαζεύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια επάνω στα runways για να γνωρίσουμε τις τοπ τάσεις για την νέα σεζόν, μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό το φθινόπωρο θα θελήσετε να φορέσετε ξανά choker.

Είτε είναι τολμηρό και chunky είτε όμορφο και ντελικάτο, στην προσπάθειά μας να υπολογίσουμε σε πόσους σχεδιάστες τα είδαμε, χάσαμε το μέτρημα.

Dior, JW Anderson, Giambattista Valli και Mugler είναι μόνο ορισμένοι από αυτούς, ενώ πολλές αναγνωρίσιμες Influencers έχουν αγκαλιάσει την τάση.

Το καλύτερο με το 90s trend που επανήλθε είναι πως απευθύνεται σε κάθε budget. Δεν μπορούμε να μην το φανταστούμε σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο από οργάντζα για ένα ιδιαίτερο drama look.

 

 

 

 

 

 

Miu Miu

H&M