Shutterstock
Shutterstock
CLUTCH BAG

Tο στιλ τσάντας που επιστρέφει και θα είναι παντού τη νέα σεζόν -Θα την κρατήσουμε όπως οι fashionista


Ένας από του λόγους που θέλουμε να έρθει τελικά το φθινόπωρο -όσο κι αν ξέρουμε πως θα μας λείψει το καλοκαίρι- είναι όλα αυτά τα νέα, μικρά ή μεγάλα trend.

Ορισμένα από αυτά μπορούμε από τώρα κιόλας να τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα και το στιλ μας, ξεκινώντας από τα αξεσουάρ.

Οι τσάντες αποτελούν μεγάλη αδυναμία για τις περισσότερες από εμάς.

Την περασμένη χρονιά οι τσάντες ώμου ή αλλιώς shoulder bags, εμπνευσμένες από τα 90s επέστρεψαν και τις κρεμάσαμε με χάρη δίπλα στο στήθος. Πλέον, την νέα σεζόν επιστρέφει ένα άλλο στιλ που δεν είναι άλλο από το clutch.

Είμαστε έτοιμες να το κρατήσουμε όπως οι fashionista.

Μερικές από τις πιο στιλάτες γυναίκες εκεί έξω, όπως η Rosie Huntington-Whiteley δεν πάνε πλέον πουθενά χωρίς την τσάντα του οίκου Bottega Veneta.

Το μοντέλο και γκουρού της ομορφιάς εντάσσει το pouch σχεδόν σε κάθε της λουκ το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι ένας σοβαρός δείκτης πως αυτό το στιλ τσάντας θα αποτελέσει φαινόμενο.

Δείχνει απλή, αλλά πολυτελής και φιγουράρει ανάμεσα σε άλλα κομμάτια του brand στις ντουλάπες των πιο ενημερωμένων. Παράλληλα και άλλα μεγάλα brands δημιουργούν την δική τους εκδοχή και κάνουν το άλλοτε βραδινό τσαντάκι hot για όλη την μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOTTEGA VENETA