Shutterstock
Shutterstock
LEATHER TREND

Το leather trend έρχεται να κάνει κάθε φθινοπωρινό σύνολο luxurious και ακριβό -Ετσι θα το φορέσουμε


Ανάμεσα σε μία σειρά από υφάσματα, κατάλληλα για τα φθινοπωρινά κομμάτια, πιστεύουμε οτι δεν θα επιλέγατε ποτέ το δέρμα, ως την πιο ευέλικτη και ευκολοφόρετη επιλογή. Ωστόσο οι τάσεις της σεζόν διαφωνούν.

Ενώ τα δερμάτινα φορέματα ήταν hot πέρυσι, το 2019 έρχεται το δερμάτινο πουκάμισο.

Ελαφρύ, που σημαίνει ότι δεν εντάσσεται στην κατηγορία των jacket, αλλά σίγουρα αρκετά ζεστό, για να φορεθεί πάνω από ένα κοντόμάνικο μπλουζάκι ή ακόμα και φανελάκι και να δείχνει ultra-chic τις πρώτες δροσερές ημέρες.

Τόσο οι high-street όσο και οι high-end εταιρίες έχουν αναλάβει δράση, καθιστώντας αυτή την φαινομενικά πρωτοποριακή τάση έναν απροσδόκητα εύκολο και προσιτό τρόπο για να κάνετε τα λουκ του φθινοπώρου να μοιάζουν πιο ακριβά. Μπορεί να είναι ακόμα Αύγουστος, όμως έχουμε ήδη εντοπίσει πολλές Influencers να φορούν το leather trend με διαφορετικούς τρόπους και να το απογειώνουν.

Το δερμάτινο πουκάμισο είναι αναμφισβήτητα κατάλληλο για την δύσκολη μεταβατική περίοδο, όπου θα αντικαταστήσει το blazer.

To κλειδί είναι να επενδύσετε σε ένα κομψό, με μέτριο μήκος και τσέπες ή με ζώνη. Αργότερα θα το φορέσουμε πάνω από ένα ζιβάγκο, ενώ θα το συνδυάσουμε με άλλα δερμάτινα κομμάτια σε κοντινές ή και σε αντίθετες αποχρώσεις.

Δείτε πως το κάνουν oι fashionista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frankie Shop