Shutterstock
Shutterstock
PISTACHIO GREEN

Η απόχρωση που θα αντικαταστήσει το slime green -Η νέα μεγάλη τάση στο χρώμα για το φθινόπωρο


Σύμφωνα με την Pantone, το «Living Coral» είναι το χρώμα του 2019, όμως το χρώμα που φορέθηκε περισσότερο από τα κορίτσια της μόδας είναι άλλο.

Από τις μεγάλες λεωφόρους του στιλ στην Εβδομάδας Μόδας μέχρι το Instagram feed, όλα ήταν πράσινα, πράσινα, πράσινα.

Και δεν φαίνεται ότι αυτή η καταπράσινη εμμονή θα ξεθυμάνει σύντομα. Ενώ λοιπόν την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι που αφήνουμε πίσω, κυριάρχησαν αποχρώσεις όπως το neon πράσινο και slime, το φθινόπωρο του 2019 είμαστε έτοιμες να φορέσουμε έναν άλλο τόνο.

Δεν είναι τόσο φωτεινό, είναι όμως εξίσου δροσερό και chic. Καλωσορίζουμε στην γκαρνταρόμπα μας το pistachio green. Το χρώμα που ταιριάζει άψογα στα χρώματα των Ελληνίδων, κυρίως σε μελαχρινές με σκούρα επιδερμίδα. 

To γνωστό μας φιστικί έρχεται να δώσει χρώμα στα φθινοπωρινά σύνολα. Είναι μια μοντέρνα και elegant εναλλακτική στις «ηλεκτρικές» αποχρώσεις που κυριάρχησαν την προηγούμενη σεζόν.

Είναι πιο ευέλικτο και ευκολοφόρετο από ό,τι θα περίμενε κανείς και είναι ήδη πάνω σε φορέματα, πουκάμισα από οργάντζα και μεταξωτά παντελόνια.

Oι πιο ενημερωμένες θα το φορέσουν head-to-toe παίζοντας με τις διαφορετικές υφές και λεπτομέρειες, ενώ ταιριάζει με πολλά ακόμα χρώματα, από καφέ και μοβ, μέχρι φούξια. Δείτε πως το φορούν οι fashionista και αντιγράψτε.