Αυτό είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς για το φθινόπωρο του 2019 | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς για το φθινόπωρο του 2019 | 0 bovary.gr
MAKEUP TRENDS 2019

Αυτό είναι το μεγαλύτερο trend ομορφιάς για το φθινόπωρο του 2019


Ημερολογιακά το καλοκαίρι τελειώνει στις 23 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα και είμαστε ήδη σε fall mood -αν και ο καιρός δεν το επιτρέπει.

Είναι αυτή η περίοδος λοιπόν που θέλουμε να ανανεωθούμε. Outfits, hairstyle, skincare ρουτίνα αλλά και μακιγιάζ αλλάζουν, προσαρμόζονται στην εποχή και φυσικά πάντα παίρνουμε ιδέες από τα trends που επικρατούν ανά σεζόν.

Για το φθινόπωρο του 2019, στον beauty τομέα και συγκεκριμένα στο μακιγιάζ εστιάζουμε στα μάτια. Το eyeliner είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε απαραίτητα στο νεσεσέρ μας, σε διάφορες αποχρώσεις.

Εκτός από τα κλασσικά μαύρο και καφέ, δοκιμάζουμε pop χρώματα όπως είναι το μπλε, το πράσινο ακόμα και το κίτρινο. Ξεφεύγουμε από το κλασσικό, ρετρό σχέδιο, τη λεπτή γραμμή η οποία γίνεται πιο παχιά καθώς πηγαίνουμε προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών και δοκιμάζουμε πιο τολμηρά looks. 

Eyeliner σε μπλε απόχρωση

Το πάχος της γραμμής μπορεί να είναι μεγαλύτερο, να ξεφεύγει αρκετά από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, ενώ μπορούμε να τονίζουμε και τις κάτω ρίζες για να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα. 

Αν θέλουμε πιο minimal αποτέλεσμα, δε τραβάμε τη γραμή καθόλου από τα όρια των ματιών και απλά τονίζουμε τια άνω και τις κάτω ρίζες. Όπως το μακιγιάζ που βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία.

Μία πιο κλασσική εκδοχή του eyeliner για το γαλλικό οίκο Chanel

Μοντέρνο, ιδιαίτερο look που σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Αν οι παραπάνω προτάσεις γίνουν με μαύρο ή καφέ eyeliner, δημιουργείται ένα look που έχουμε ξαναδεί. Ο συνδυασμός όμως μιας ιδιαίτερης γραμμής eyeliner στο μάτι, με eyeliner σε έντονη απόχρωση δημιουργεί ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.

 

Το ιδιαίτερο beauty look που είδαμε στον οίκο Iceberg

Αν το τολμήσετε προτιμήστε να αφήσετε τα χείλη σας σε φυσικές, nude αποχρώσεις, για να διατηρήσετε ισορροπία στο look σας.

Διαβάστε ακόμη:

Βιταμίνη C: Το έξυπνο αντιοξειδωτικό, απαραίτητο στην περιποίηση της επιδερμίδας

Το soft makeup look είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή -Και φέρει την υπογραφή του οίκου Chanel