Shutterstock
Shutterstock
HANDBAG

Αυτή είναι η handbag που ταιριάζει με όλα τα καθημερινά σου σύνολα -Ιδανική για το φθινόπωρο


Αυτή την εποχή του χρόνου -πριν ακόμα επενδύσουμε στις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τον χειμώνα όπως σε ένα ακριβό πανωφόρι, ή ένα εκκεντρικό τοπ- στρεφόμαστε στην επιλογή των πιο ενημερωμένων αξεσουάρ

Τσάντες και παπούτσια είναι εκείνα που θα μας «βάλουν» με στιλ στην νέα σεζόν και φυσικά το ανάλογο mood.

Οι τσάντες είναι απαραίτητες στη καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά χωρίς την αγαπημένη μας, είτε είναι designer bag, είτε high street. Μπορεί να έχετε από καιρό «στο μάτι» το pouch Bottega Veneta, ωστόσο για τις all day εμφανίσεις μας θέλουμε μια τσάντα κομψή και στιλάτη που να πηγαίνει με όλα.

Αυτή η τσάντα βρέθηκε και δεν γίνεται να λείπει από καμία ντουλάπα.

Οι φωτεινές λευκές τσάντες, όπως και τα παπούτσια, μπορεί να έχουν την φήμη ότι δείχνουν φθηνές, αν κοιτάξετε ωστόσο τις τσάντες των Gucci, Chloe και Prada, θα διαπιστώσετε ότι πολλά από τα πιο κομψά στιλ είναι πραγματικά σε μια απόχρωση του ελεφαντόδοντου.

Οι λευκές τσάντες μπορεί να φαίνονται σαν ένα αξεσουάρ για το καλοκαίρι, αλλά δείχνουν εξίσου chic με τα χοντρά πλεκτά, τα μπεζ σακάκια και τα υπερμεγέθη παλτό του φθινοπώρου. Όλες οι παρακάτω τσάντες διαψεύδουν αυτό τον old school κανόνα. Aνακαλύψτε τες.

 

 

 

 

 

 

Chloe