Shutterstock
Shutterstock
TRANSITION DRESS

Τα ωραιότερα «μεταβατικά» φορέματα γι' αυτή την εποχή -Κομψά και ελαφριά


Μέρα με τη μέρα το καλοκαίρι απομακρύνεται.

Και μπορεί να ξέρουμε πως σύντομα θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουμε τις μεγάλες και ηλιόλουστες μέρες, η άφιξη του φθινοπώρου όμως φέρνει μαζί της την ευκαιρία για μια εντελώς νέα ντουλάπα - και αυτό είναι κάτι που πάντα μας φτιάχνει την διάθεση.

Αν μας ρωτάτε, η φθινοπωρινή μόδα είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι της σεζόν, καθώς μπορούμε τελικά να επαναφέρουμε τα ρούχα που ήταν πολύ βαριά για να φορεθούν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ωστόσο, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο δεν είναι πάντα εύκολη.

Η καλοκαιρινή ζέστη συνεχίζεται και το Σεπτέμβριο και μας μπερδεύει.

Όταν τα σορτς και οι βερμούδες δεν φαίνονται πια κατάλληλα για την εποχή και τα παντελόνια είναι ακόμα υπερβολικά ζεστά, η τέλεια λύση είναι ένα φόρεμα -αυτό που αποκαλούμε μεταβατικό.

Τα φορέματα της μεταβατικής περιόδου είναι basic και γίνονται η τέλεια βάση για το στιλ μας. Το ιδανικό μεταβατικό φόρεμα είναι αρκετά ελαφρύ για να συνδυαστεί με μια ζακέτα ή ένα παλτό ή με ένα T-shirt ή πουκάμισο από μέσα. Επιπλέον, ένα καλό μεταβατικό φόρεμα είναι midi, επιτρέποντάς σας να το συνδυάσετε με κάθε είδους παπούτσια από sneakers, μέχρι μπότες και αργότερα καλσόν της επιλογής σας.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα που θα φοράμε μέχρι η θερμοκρασία να πέσει.

Topshop

H&M

Ξ. Ψρες