Τρία παπούτσια από τα Mango για κάθε περίσταση το φθινόπωρο -Συν ένα στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε | 0 bovary.gr
Τρία παπούτσια από τα Mango για κάθε περίσταση το φθινόπωρο -Συν ένα στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε | 0 bovary.gr
MANGO

Τρία παπούτσια από τα Mango για κάθε περίσταση το φθινόπωρο -Συν ένα στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε


Eιναι η εποχή που οι περισσότερες από εμάς λίγο-πολύ θέλουμε να αναβαθμίσουμε το στιλ μας.

Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα, ξεκινώντας από ξεκαθάρισμα και την οργάνωση της ντουλάπας και στην συνέχεια στο αγαπημένο μας κομμάτι, το shopping. Είναι η στιγμή να κάνουμε δύο-τρεις νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα, οι οποίες θα μας ανανεώσουν.

Πανωφόρια και φορέματα αλλά και παπούτσια είναι τα πρώτα που χρειάζονται update. Mια επίσκεψη στο site των Μango και ανακαλύψαμε τα πιο στιλάτα παπούτσια για το φθινόπωρο.

Μπότες και μποτάκια από δέρμα και σουεντ φιγουράρουν στα ηλεκτρονικά ράφια του και μας βάζουν πολλαπλά διλήμματα.

Εμεις ξεχωρίσαμε τα 3 απαραίτητα στιλ για κάθε περίσταση το φθινόπωρο και αργότερα, καθώς και ένα ακόμα που δεν μπορεί να λείπει από την wish list μας.

Eνα ζευγάρι διαχρονικές μπότες μέχρι το γόνατο, ένα ζευγάρι cowboy boots με τακούνι και μοντέρνο χρωματικό συνδυασμό και για το τέλος αφήσαμε το πιο άνετο και κομψό loafer και τα μποτάκια την πιο γλυκιά και ρομαντική, λιλά απόχρωση.