Backstage Fashion Show/Shutterstock
Backstage Fashion Show/Shutterstock
BLUSH IT RIGHT!

New Trend Alert: Ξεχάστε το ρουζ στα ζυγωματικά, απλώστε το γενναιόδωρα στο κέντρο των μήλων


Τα έντονα κοψίματα με ρουζ σε φυσική, καφέ απόχρωση στα κόκαλα των ζυγωματικών αποτελούν πλέον παρελθόν.

Η αγαπημένη κατά τα άλλα τάση που δείχνει το πρόσωπο πιο αδύνατο και αυστηρό είναι εντελώς out of season. Την τάση που αγάπησε περισσότερο από όλους η οικογένεια Kardashian και η Kim την πήγε σε άλλο επίπεδο δεν την επιλέγουν οι κορυφαίοι makeup artists και δεν τη συναντάμε στις φετινές καμπάνιες των beauty brands.

Για μία ακόμη σεζόν το φυσικό look της επιδερμίδας έχει την τιμητική του και μάλιστα φέτος θέλουμε το απόλυτο fresh and healthy look. Ένα look που το ρουζ θα μας βοηθήσει να το αποκτήσουμε. Μόνο που πρέπει να έχει πιο ροδαλές αποχρώσεις, όπως ροζ και κοραλί και όχι καφέ.

Μπορούμε να το επιλέξουμε σε οποιαδήποτε υφή προτιμούμε. Κρεμώδες, powder, υγρό, ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο των μήλων αρκεί για να αποκτήσουμε το χρώμα της υγείας στο πρόσωπό μας. 

Συνδυάστε το ρουζ σας με λάμψεις στο κόκαλο κάτω από τα μάτια.

Στις σταρένιες επιδερμίδες και στις μελαχρινές το κοραλί είναι ιδανική απόχρωση, ενώ οι πιο ανοιχτές καλό είναι να προτιμήσουν το ροζ.

Στην καθημερινότητά μας, το ρουζ είναι απαραίτητο προϊόν. Δε χρειάζεται να έχουμε κάνει βάση στο πρόσωπό μας, αρκεί να καλύψουμε ατέλειες με concealer, τοπικά. Εφαρμόζουμε το ρουζ στο κέντρο των μήλων-το υγρό και το κρεμώδες το απλώνουμε με ταμποναριστές κινήσεις, ενώ το powder με ένα φουντωτό πινέλο-και αν θέλουμε το χρησιμοποιούμε και στο καπάκι στο άνω κινητό βλέφαρο.

Το χρώμα της υγείας που χαρακτήρισε τη δεκαετία του 90, επιστρέφει στο beauty look και ανυπομονούμε να λανσάρουμε αυτή την τάση ομορφιάς!

Ακολουθούν κάποια από τα πιο αγαπημένα μας ρουζ για τη σεζόν:


 

Giorgio Armani, Cheek Fabric: Φτιαγμένο με τις πιο απλές υφές, κάθε Cheek Fabric έχει ζωηρές χρωστικές που δίνουν χρώμα υγείας στο πρόσωπο, αναδεικνύουν τα ζυγωματικά και αφήνουν μια υπέροχη λάμψη.


Tom Ford, Cheek Color: Αυτό το ρουζ σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά αποτέλεσματα, από μια sexy λάμψη στα ζυγωματικά μέχρι ένα πιο δραματικό, έντονο look. 


Dior, Diorblush: Το Rouge Blush είναι το μοναδικό μας ρουζ που χαρίζει στα μάγουλα έντονες και εξαιρετικές χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν μακρά διάρκεια. 


Laura Mercier, Creme Cheek Colour: Κρεμώδες ρουζ σχεδιασμένο για να παρέχει όμορφο και φυσικό χρώμα στα μάγουλα με ένα απαλό, βελούδινο τελείωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να βλέπουν πραγματικές γυναίκες σε καμπάνιες και όχι μοντέλα -Έρευνα

Δοκίμασα 7 διαφορετικές mascara και κατέληξα στην αγαπημένη μου γι' αυτή τη σεζόν