Το σέξι-chic τριγωνικό σουτιέν της Intimissimi φοριέται χορεύοντας -Κάν' το όπως η Sara Jessica Parker | 0 bovary.gr
Το σέξι-chic τριγωνικό σουτιέν της Intimissimi φοριέται χορεύοντας -Κάν' το όπως η Sara Jessica Parker | 0 bovary.gr
BRA TWIST

Το σέξι-chic τριγωνικό σουτιέν της Intimissimi φοριέται χορεύοντας -Κάν' το όπως η Sara Jessica Parker


Τι χρειάζεσαι για να νιώσεις απόλυτη ελευθερία, θηλυκότητα και αίσθηση πολυτέλειας σε μία εμφάνιση; Ένα σουτιέν φτιαγμένο για σένα. 

Αν δεν σε πείθω εγώ, τότε μάλλον πρέπει να πας για ψώνια με τη Sara Jessica Parker και την Taylor Foster. Και αν η πρώτη δεν χρειάζεται συστάσεις, ας μιλήσουμε για τη δεύτερη.

Μοντέλο και υπερήφανη μητέρα ενός νεαρού αγοριού, η Taylor Foster είναι το (όμορφο) κορίτσι της διπλανής πόρτας. Της αρέσει η γιόγκα και η υγιεινή διατροφή ενώ είναι και δημιουργός μια σειράς oργανικών προϊόντων ομορφιάς. Η εύθραυστη ομορφιά της κοκκινομάλας Foster ενώθηκε με το ταμπεραμέντο της «Κάρι Μπράντσο» και η ένωση έφερε πυροτεχνήματα και έναν χορό διαφορετικό από τους άλλους. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός του Sex & the City άφησε για λίγο τα κινηματογραφικά πλατό κι έγινε χορογράφος για το Intimissimi Bra Twist: έναν νέο χορό μόνο για γυναίκες με 4 αρμονικές, τελετουργικές κινήσεις που κάνει κάθε γυναίκα όταν φοράει το αγαπημένο της σουτιέν. Και 1 και 2 και 3 και 4! Έτοιμη!
Ένας χορός, πραγματικό tutorial για το πώς θα πετύχουμε την ιδανική εφαρμογή του σουτιέν σε 4 βήματα-κινήσεις, ξεκινώντας με τη σωστή προσαρμογή των τιράντων του σουτιέν, το δέσιμό του στην πίσω πλευρά, την εφαρμογή του στήθους στα cup και τέλος, το μεγάλο φινάλε. Το bra twist.  

«Η νέα καμπάνια της Intimissimi μετέτρεψε κάτι «καθημερινό» σε κάτι διασκεδαστικό και χρήσιμο. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις γυναίκες να ευχαριστηθούν τη διαδικασία και να το διασκεδάσουν» μας αποκαλύπτει η Taylor Foster.

 

 

Η Foster που διατηρεί την νεανικότητα της επιδερμίδας του προσώπου της με τη βοήθεια του κρύου νερόυ (τέλειο μυστικό), φροντίζει και το πνεύμα της γελώντας δυνατά. Κάτι που συνέβη και στα γυρίσματα της νέας καμπάνιας της Intimissimi «Στην πρώτη λήψη του χορού, δεν ήμουν σίγουρη τι θέλανε, και απλά με πιάσανε να χορεύω σαν να ήμουν μόνη μου! Τότε ήρθαν και μου είπαν -ήταν υπέροχο- αλλά θα μπορούσαμε το κάνουμε λίγο πιο ήρεμο; Γέλασα τόσο πολύ!» αναφέρει η Taylor. 

Φορώντας το δαντελένιο triangle bra, ένα από τα πιο αγαπημένα sexy-chic σουτιέν της Intimissimi (και δικό μας) η Foster δείχνει και είναι μια αληθινή γυναίκα. Όπως αληθινή είναι και με τους follower της στα Social Media. Δεν δηλώνει influencer, αλλά μια γυναίκα όπως όλες μας. Όσο για την αυτοπεποίθησή της; Αυτή πηγάζει από μέσα «Όταν αισθάνεσαι καλά με το σουτιέν σου μπορείς να να έχεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις sexy! Αφαιρεί από πάνω σου την πίεση και το άγχος»!

Για την Intimissimi η κάθε γυναίκα είναι μοναδική, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά και προσωπικότητα. Κάθε γυναίκα επιλέγει το σουτιέν της με ζητούμενο να αναδείξει το στυλ της και την σιλουέτα της -εκφράζοντας παράλληλα και την προσωπικότητά της.  
Σε κάθε ένα από τα 5 mini-clips, η Sara Jessica μαζί με τα πρόσωπα που εμφανίζονται, μας παρουσιάζουν όλα τα νέα hot κομμάτια της σεζόν: το πρόσφατο bra από τη σειρά Vera (αφιερωμένο στις γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος cup για μέγιστη ενίσχυση), το νέο silk super push-up και τα απόλυτα βαμβακερά αλλά και με δαντέλα τρίγωνα σουτιέν. 

Τέλος, για μια 3.0 εμπειρία, η Intimissimi προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία χάρη στη τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας. Μπορείτε να σκανάρετε τους QR κωδικούς στα καταστήματα, σε online και offline καμπάνιες και στα social media μέσω webcam για να έρθετε σε επαφή με το avatar της Sara Jessica Parker και να επιλέξετε μαζί της το ιδανικό σουτιέν για εσάς, να χορέψετε και να δημοσιεύσετε μια ψηφιακή selfie με την αγαπημένη σας ηθοποιό.

 

 

Η καμπάνια Intimissimi Bra Twist θα προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ, digital projects καθώς και έντυπες αλλά και outdoor διαφημιστικές καμπάνιες.

TAGS