Shutterstock
Shutterstock
TREND ALERT

Το τζάκετ που φορούν τώρα τα It Girls -Στο πιο τολμηρό print της σεζόν


Σκανδαλιστικό. Επιθετικό. Τολμηρό. Επιβλητικό. Ενα print με μακρά διαδρομή μέσα στο χρόνο. Ο τρόπος με τον οποίο θα φορεθεί καθορίζει το ύφος του.

Μπορεί να δείχνει πολυτελές ή απελπιστικά κιτς. Τραβά αμέσως το βλέμμα. Τις τελευταίες σεζόν, το βλέπουμε στα catwalks και τους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Εσείς, έχετε κάποιο fashion item στην ντουλάπα σας με leopard print; Αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των It Girls, η μόδα για το δεύτερο μισό του 2019, φέρνει στην πρώτη γραμμή αυτό το print που κάποιες λάτρεψαν, άλλες μίσησαν και άλλες λατρεύουν να μισούν. Δεν είναι ιδέα μας: πολλές από τις fashion influencers επιλέγουν αυτή τη στιγμή ένα λεοπάρ τζάκετ για τις εμφανίσεις τους.

Το 2018, ένα από τα best seller σε fashion επίπεδο, ήταν η μίντι, μεταξωτή λεοπάρ φούστα («Νaomi») από το γαλλικό brand Réalisation Par.

Ένα χρόνο μετά, το leopard print κάνει (πολύ!) αισθητή την παρουσία του με την μορφή ενός jacket. Eνός jacket που τελικά δεν έφυγε ποτέ από την μόδα, αν ανατρέξουμε μέσα στις δεκαετίες.

Οι fashionista στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας, το φόρεσαν σε διαφορετικές εκδοχές και συνδυασμούς.

Αν σας πείθουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν, κάτω από αυτές θα βρείτε και προτάσεις από την αγορά για να το κάνετε δικό σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε προτάσεις από την αγορά: