Η Swarovski αντλεί έμπνευση από τη μαγεία των ταρό για τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της | 0 bovary.gr
Η Swarovski αντλεί έμπνευση από τη μαγεία των ταρό για τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της | 0 bovary.gr
20|09|2019 15:48
SHARE
SWAROVSKI

Η Swarovski αντλεί έμπνευση από τη μαγεία των ταρό για τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της


Κάθε σεζόν, η Swarovski επιλέγει ένα θέμα για την εκάστοτε συλλογή της το οποίο εξάπτει τη φαντασία των μοντέρνων γυναικών σε όλο τον κόσμο και προσφέρει πολυτέλεια και λάμψη κάθε στιγμή.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η επωνυμία υμνεί τη μαγεία του φωτός σε συνέχεια του θέματος #FollowTheLight της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Η συλλογή Tarot Magic ενσωματώνει στα κοσμήματά της στοιχεία από τα ταρό και την αστρολογία.

Τα σχέδια κοσμούνται με λαμπερά σύμβολα, σημεία, οιωνούς και αστρολογικά μοτίβα, που χαρίζουν λάμψη σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το στυλ τους.

Η διευθύντρια δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, μιλά για την πηγή έμπνευσης για τη συλλογή: «Όλοι επιθυμούμε αντικείμενα με σημασία που χαρίζουν ακόμα περισσότερη λάμψη στην καθημερινότητά μας. Τα κοσμήματα Swarovski αποτελούν λαμπερά σύμβολα που εκφράζουν τη μοντέρνα γυναίκα της εποχής μας και, καθώς ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών, ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να φορούν κοσμήματα, σύμβολα και φυλαχτά που αντιπροσωπεύουν το φως και τη θετικότητα και, παράλληλα, τους χαρίζουν δυναμισμό και προστασία. Το μήνυμα της σεζόν είναι η πίστη στο πεπρωμένο, ενώ αυτή τη γεμάτη υποχρεώσεις εποχή όλοι επιδιώκουμε να προσθέσουμε μια δόση μαγείας στη ζωή μας από όπου και αν προέρχεται».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Αποτυπώνοντας τη διάθεση της νέας σεζόν, η σειρά Tarot Magic περιλαμβάνει μοναδικά σχέδια σε κομψούς χρυσούς τόνους και βαθιές αποχρώσεις του μπλε, του μοβ και του πράσινου. Η επωνυμία πειραματίζεται με το παιχνίδι του φωτός μέσα από τους συνδυασμούς του κρυστάλλου με τους μεταλλικούς τόνους και τα σύμβολα.

Χελιδόνια, μπαστούνια, μάτια και χειρονομίες ενσωματώνονται σε λαμπερά ευκολοφόρετα σχέδια, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski και κρυφές λεπτομέρειες γεμάτες νόημα που αποκαλύπτονται μαγικά, μόνο αν τις παρατηρήσει κανείς από κοντά.

ΣΕΙΡΑ TAROT MAGIC

Η διακόσμηση από κρύσταλλα Swarovski ζωντανεύει περίτεχνα και γεμάτα νόημα φυλαχτά, όπως τα ενωμένα χέρια που συμβολίζουν την προστασία. Οι χρυσοί τόνοι στα σκουλαρίκια Tarot Magic και οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski προσδίδουν νέα λαμπερή διάσταση στα υπέροχα σχέδια των καρτών ταρό .

Το εκλεπτυσμένο μενταγιόν διπλής όψης, που εκφράζει το μυστήριο των ταρό, προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδόν αδιόρατων συνδυασμών χάρη στον συρόμενο μηχανισμό για διαφορετικά μήκη. Το ασορτί δαχτυλίδι κοκτέιλ, που δημιουργήθηκε με στόχο το εντυπωσιακό στυλ, εκφράζει την τεχνογνωσία της Swarovski σε ό,τι αφορά την κοπή κρυστάλλου.

Τα πολυτελή κομμάτια αποκτούν πνευματική διάσταση, συμπεριλαμβανομένου του κολιέ με γούρια που αγκαλιάζει τον λαιμό, το οποίο συνδυάζει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τη δημιουργία, τιμώντας τα αρχαία σύμβολα ταρό.

Η τάση για ασύμμετρα σκουλαρίκια εξελίσσεται εδώ και μερικές σεζόν, ενώ τα μαγικά σχέδια ταρό δεν συνθέτουν απλά ένα ωραίο στυλ, αλλά προσφέρουν επίσης τρεις διαφορετικούς τρόπους για να τα φορέσετε.

Η νέα συλλογή Swarovski Remix Collection, που δημιουργήθηκε για άπειρους συνδυασμούς και ακολουθεί την τάση «layering», δίνει την αίσθηση ότι φέρνει τύχη και αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, καθώς περιλαμβάνει φυλαχτά προστασίας και ισχυρά μοτίβα εμπνευσμένα από τη μαγεία των ταρό.

Η Swarovski εξέφραζε πάντα την ταυτότητά της μέσα από τις συλλογές της με κομψά και γεμάτα νόημα σχέδια. Από το μάτι έως το πέταλο και από το χέρι της Φάτιμα έως το σύμβολο του άπειρου, η φθινοπωρινή συλλογή προσφέρει πολλές εκδοχές των σημείων και των φυλαχτών, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ και να διαμορφώσουν το πεπρωμένο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Η Swarovski αναδεικνύει τη δύναμη των ονείρων, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα, μέσα από την τηλεοπτική και την ψηφιακή εκστρατεία της για τη φθινοπωρινή συλλογή, με πρωταγωνίστρια ένα μοντέρνο μέντιουμ που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες των γυναικείων χαρακτήρων. Η εκστρατεία είναι μια πρόσκληση προς τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πιστέψουν στον εαυτό τους και στη δύναμη της μαγείας.

Η Συλλογή Tarot Magic της Swarovski θα διατίθεται στις μπουτίκ Swarovski και στην τοποθεσία swarovski.com από τα τέλη Αυγούστου.