Shutterstock
Shutterstock
AUTUMN DRESSES

O 5 τάσεις στα φορέματα του φθινοπώρου -Βρες αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου


Κάθε φόρεμα και μια ιστορία. Πολλά φορέματα, πολλές διαφορετικές ιστορίες. Ιστορίες βγαλμένες από την φαντασία των σχεδιαστών που λίγο μετά μετουσιώνονται σε τάσεις.

Χρώματα, prints, λεπτομέρειες από μεγάλες και μικρές βελονιές, όγκοι στους ώμους και στα μανίκια και γραμμές φαρδιές και στενές, ποπλίνα, σατέν, καρό και φλοράλ. Το λεξικό των φορεμάτων έχει όλους τους όρους που ψάχνετε για να ντύσετε τα δικά σας στιλιστικά όνειρα αυτή τη σεζόν.

Τα φορέματα του φετινού φθινοπώρου ήρθαν για να χρωματίσουν την καθημερινότητά μας και να κάνουν το ντύσιμο την αγαπημένη μας φιγούρα στη χορογραφία της ημέρας.

5 τάσεις είναι αυτές που κρατούν το χορό μέσα στους κύκλους της μόδας: 5 φορέματα που εκφράζουν την ανάγκη μας να ζήσουμε το φετινό φθινόπωρο με την διάθεση που προστάζει η ψυχοσύνθεσή μας.

Με δυναμισμό, με φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση, λίγο παραμύθι και κομψότητα. Και για κάθε γυναίκα, όλα τα παραπάνω δεν εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο.

Στις 5 τάσεις που ακολουθούν, βρείτε το φόρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στιλ και βάλτε το στην καθημερινότητά σας. Εστω και λίγο, έστω και για λίγο, θα αλλάξει!

1) Floral με bohemian διάθεση: 

 

2) Bodycon πλεκτό φόρεμα 

 

3) Καρό 

 

4) Απαλό μπλε 

5) Statement μανίκια, φαρδιά γραμμή 

Βρείτε το φόρεμα που ανταποκρίνεται στο δικό σας στιλ: