Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
24|09|2019 10:01
SHARE
ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ

Το στιλιστικό τρικ με τα κουμπιά, που υιοθέτησαν πρώτες οι Γαλλίδες, είναι σέξι και δεν κοστίζει τίποτα


Το έκαναν πρώτες οι Παριζιάνες. Το είδαμε και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε. 

Ένα στιλιστικό τρικ που ξεκίνησε από το street style του Παρισιού, έχει ήδη γίνει μεγάλη τάση και φοριέται από πολλούς σελέμπριτι εντός και εκτός Γαλλίας. 
Γνωρίζουμε την αγάπη των Γαλλίδων για την απλότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά. Τώρα τα κορίτσια που ζουν και εργάζονται στο Παρίσι, μας διδάσκουν ότι το να είσαι μέσα στη μόδα δεν έχει απαραίτητα πάντα κάποιο κόστος. Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε τα χρήματά μας σε κάθε νέα τάση, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε τάση με τα κομμάτια που ήδη έχουμε και λίγη φαντασία. 

Το συγκεκριμένο στιλιστικό τρικ, δείχνει απίστευτα σέξι χωρίς να αποκαλύπτει κάποιο σημείο στο σώμα σας που δεν θα θέλατε να δείξετε. Πρόκειται για ένα τρικ με τα κουμπιά του πουκαμίσου, το οποίο πάει το στάιλινγκ σε άλλο επίπεδο. 

Τι πρέπει να κάνετε: Διαλέξτε το αγαπημένο σας πουκάμισο και φορέστε το. Φορέστε και το ψηλόμεσο παντελόνι ή τη φούστα σας. Ξεκινήστε να κουμπώνετε τα κουμπιά του πουκαμίσου από πάνω προς τα κάτω. Όχι όμως όλα. Κουμπώστε τόσα ώστε να αισθάνεστε άνετα, αλλά αφήστε να αποκαλυφθεί ένα μικρό τρίγωνο γυμνού δέρματος. 

Και αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τον τέλειο σωματότυπο για να υποστηρίξετε ένα τέτοιου τύπου trend, να σας πούμε ότι κάνετε λάθος. Φορώντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή ανάλογη φούστα και κουμπώνοντας το κατάλληλο κουμπί, υπάρχει μόνο ένα εφέ δέρματος ορατό που εξάπτει τη φαντασία. 

Είναι κομψό, δροσερό και μπορεί να φορεθεί μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα. Δοκιμάστε το!

AP images
AP images
Instagram / thestyleograph
Instagram / thestyleograph
Instagram / stylesightworldwide
Instagram / stylesightworldwide
Instagram / stylesightworldwide
Instagram / stylesightworldwide