Shutterstock
Shutterstock
TREND ALERT

Μην αγοράσεις μπότες πριν δεις αυτό το ζευγάρι -Tο trend που έχει ενθουσιάσει τα it girls


Για κάθε γυναίκα, υπάρχει ένα παπούτσι, σε συγκεκριμένο σχέδιο και χρώμα, που πρωταγωνιστεί στις διαδρομές της. Ευέλικτο και άνετο. Το αγαπημένο της.

Μόνο που ο κόσμος της μόδας, λειτουργεί όπως ακριβώς κι εμείς. Αλλάζει. Βαριέται την μονοτονία. Γι’αυτό και δεν εφησυχάζει. Toλμά να πειραματίζεται. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των διαθέσεων είναι «τάσεις».Τάσεις που κάνουν την εμφάνισή τους στα catwalks των μεγάλων οίκων και λίγο μετά στα «catwalks» της πόλης. Ενα trend σε μπότες και ankle boots έχει ξεπηδήσει από τις εμφανίσεις των it Girls.

Αν, κάποια στιγμή, νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι ankle boots και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια απόχρωση να επιλέξετε (μαύρη ή καφέ;) τότε, αφήστε αυτό το trend να σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Eπιλέξτε και τις δύο. Σε ένα ζευγάρι.

Οι δίχρωμες μπότες και μποτάκια, είναι η τάση που κάνει δυναμική εμφάνιση αυτή τη σεζόν στον ορίζοντα των υποδημάτων.

Ζευγάρια χρωμάτων βάφουν ζευγάρια ankle boots και (knee) high boots. Το αποτέλεσμα; Εμφανίσεις με ιδιαίτερο στιλ… στα άκρα.

Στις Εβδομάδες Μόδας του Σεπτεμβρίου, η τάση δήλωσε την παρουσία της στα outfit των fashion influencers που τα συνδύασαν με φορέματα, μάξι φούστες, ψηλόμεσες παντελόνες και shirt dresses.

Τα Ιt μποτάκια της σεζόν είναι εδώ.

Δείτε πώς τα συνδύασαν τα κορίτσια της μόδας μέσα από φωτογραφίες: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ζara

 

Ζara