Shutterstock
Shutterstock
25|09|2019 17:00
SHARE
COOL CARDI

Cool cardi: Το αναπάντεχο trend που είδαμε στις πασαρέλες, μόλις έγινε η μεγάλη τάση του φθινοπώρου


Μαζί με τα ποδηλατικά σορτς, τα crop top, τα slip dress με σκίσιμο και άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια που αφήνουν λίγα στη φαντασία, υπήρξε ένα trend που ξεχώρισε στις πασαρέλες των σόου για τις συλλογές A/W 2019 επειδή ήταν τόσο διαφορετικό.

Τα Cardigans. Ή αλλιώς οι ζακέτες. 

Ναι, αυτές οι πλεκτές ζακέτες με τα κουμπιά που παραδοσιακά αγαπούν οι γιαγιάδες μας, έρχονται σε απλές αλλά και πιο maximal εκδοχές κατευθείαν από τα catwalks. 

Από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου ο Christopher Kane είχε παρουσιάσει ένα υπέροχο cardigan σε φωτεινό ροζ χρώμα, διακοσμημένο με υπερμεγέθη κρύσταλλα, μέχρι το Μιλάνο, όπου η Miuccia Prada (η οποία ανέφερε ότι πάντα λάτρευε το librarian chic) μάς έδειξε τα chunky cardigan σε χακί χρώμα και παραλλαγή, τα οποία έπεφταν χαλαρά πάνω από φορέματα ή σορτς. 

Στο Παρίσι και στο catwalk -ποιος μπορεί να ξεχάσει το αλπικό σόου- της Chanel τα πλεκτά, σκανδιναβικού στιλ cardigans φορέθηκαν πάνω από midi  φούστες και συνδυάστηκαν με sheepskin μπότες.

Τώρα, περίπου επτά μήνες μετά, το cardi-cool έφτασε στα high street brands.

Μίνιμαλ ή σε πιο έντονα σχέδια και χρώματα, η ζακέτα παίρνει επιτέλους τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα και γίνεται το must have item του φθινοπώρου αλλά και των πρώτων μηνών του χειμώνα. 

 

 

 

Zara

TAGS