Shutterstock
Shutterstock
HANDBAGS

Το μοναδικό στυλ τσάντας που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να κρατάμε


Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην κλασική ταινία Mary Poppins, είναι όταν η (απίστευτη) Julie Andrews ανοίγει την τσάντα της και με απόλυτη άνεση και χάρη βγάζει από μέσα δύο λαμπατέρ, μια όρθια κρεμάστρα και ένα φυτό εσωτερικού χώρου (!) μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών.

Βλέποντας την αθώα, παραμυθένια σκηνή σήμερα, εντοπίζει κανείς απολαυστικές ομοιότητες με την πραγματικότητα μιας γυναικείας τσάντας (με μια δόση κινηματογραφικής υπερβολής).

Όσο μεγαλύτερη είναι η τσάντα, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το να προσδιορίσεις τα «εντελώς απαραίτητα»: από κλειδιά και βιβλία, μέχρι δεύτερα ρούχα, καλλυντικά, ξεχασμένα μπρελόκ και φωτογραφίες, ένας μικρός, μυστήριος κόσμος κρύβεται κάτω από το κλειστό φερμουάρ...

 

 

 

Η κλασική μεγάλη τσάντα ή oversized tote, έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, η οποία δεν «απειλείται» από τα πέντε (στις καλές περιπτώσεις) λεπτά που περνάμε ψάχνοντας μανιωδώς τα κλειδιά μας έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητο.

Τις τελευταίες σεζόν, οι σχεδιαστές παρουσίασαν κομψές mini bags, διακοσμημένες ή σε έντονα χρώματα, οι οποίες λειτουργούν σαν άλλο κόσμημα στο outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lastcheyenne στις 15 Σεπ, 2019 στις 10:45 μμ PDT

 

 

Οι μικρές και μεσαίου μεγέθους τσάντες είναι ακόμα hot, έχοντας αναβαθμιστεί με prints, υφές και χρώματα και αλλάζοντας σχήμα.

Οι oversized totes, όμως, έκαναν δυναμικό comeback στις πασαρέλες, επικυρώνοντας τη χρηστικότητά τους στην καθημερινότητα.

Πλούσιες, επιβλητικές, και πολυτελείς, με βάση το μαλακό ανθεκτικό δέρμα ή το καραβόπανο και στολισμένες με φτερά, τρουκς και ανάγλυφες λεπτομέρειες, έτοιμες να γνωρίσουν μια νέα δόξα και να γεμίσουν με τους μικρόκοσμους των γυναικών.

 

Με τι φοριούνται; Με όλα, από το πρωί ως το βράδυ. Η μόνη τάση που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να φοράμε.