Shutterstock
Shutterstock
ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ

Γεωμετρικό σχήμα: Το statement πουλόβερ από τα Mango που αγάπησε το Instagram


Έχουμε συνηθίσει το πουλόβερ ως κυματοθραύστη της χειμερινής γκαρνταρόμπας, την ήρεμη δύναμη που «κατεβάζει» ένα ιδιαίτερο πουκάμισο και κάνει cosy ένα βραδινό φόρεμα.

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση των μαλακών μάλλινων σε έντονα χρώματα, τα οποία φτιάχνουν τη διάθεση και φωτίζουν ένα σκούρο παλτό. 

Σε κάθε περίπτωση, δε συνηθίζουμε να μιλάμε συχνά για τα statement πλεκτά, αλλά φαίνεται ότι φέτος ήρθε η ώρα να το κάνουμε χάρη στη νέα συλλογή του Mango

Υπάρχουν πολλά κομμάτια που γίνονται trend, και τα βλέπουμε ξανά και ξανά στο Instagram με διαφορετικές εκδοχές styling, αλλά αυτή τη βδομάδα ξεχωρίσαμε ένα μπεζ μάλλινο πουλόβερ από τα Mango, που ταιριάζει με όλα και συνδυάζει τις δύο μεγάλες τάσεις του χειμώνα- το ενδιαφέρον σχήμα και το μπεζ χρώμα. 

Ξεχωρίζει από το γεωμετρικό σχήμα του- οι τονισμένοι ώμοι που βγαίνουν ελαφρώς προς τα έξω, δημιουργούν ένα ενδιαφέρον σχήμα στο μπροστινό μέρος και οι «πλεξούδες» της ραφής τονίζουν το εφέ. Κλασική περίπτωση structured πουκαμίσου, δηλαδή, αλλά σε ζεστή μάλλινη εκδοχή που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Δείτε το εδώ

Οι fashion bloggers το συνδύασαν με σκούρο τζιν πουκάμισο για ένα σύγχρονο western look ή midi πλισέ φούστα σε απόχρωση της ζάχαρης, απογειώνοντας το neutral μονοχρωματικό ντύσιμο.

Η προσθήκη χρυσών κοσμημάτων μοιάζει απαραίτητη για να φωτιστεί το χρώμα. 

 

Για μια πιο edgy εκδοχή, συνδυάστε το με μαύρο δερμάτινο παντελόνι ή δερμάτινη φούστα, ή με λευκό παντελόνι για μια πιο ήρεμη, classy τονική εκδοχή. 

TAGS