ΣΤΙΛ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΣ

Τούλι, πέρλες, κορδέλες, βελούδο: Ντύσιμο αλά μπαλαρίνα, είναι τρεντ


Αιθέριες, βγαλμένες από κοριτσίστικα όνειρα. Οι μπαλαρίνες δίνουν έμπνευση στον κόσμο της μόδας τη φετινή σεζόν και έρχονται να ομορφύνουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Το μετάξι γλιστράει στο σώμα, το τούλι δίνει χάρη και οι αποχρώσεις του ροζ, του λευκού, του γκρι και του μαύρου συνθέτουν μια πανδαισία ρομαντισμού και μοναδικού στιλ που αναβαθμίζεις τις εμφανίσεις σου. Υφές μαλακές, σουέτ, πέρλες, κορδέλες, βελούδο, πιέτες. Η άνοιξη μπαίνει στον χειμώνα, φυσάει αέρα ανανέωσης, πρωτοτυπίας, φινέτσας και μπαλαρίνα γίνεται κάθεμιά από εμάς. Μίντι τούλινες φούστες, κοντές κλος, flat παπούτσια με κορδόνια, στρογγυλεμένες μύτες κορμάκια, κρουαζέ τοπ, όλα γίνονται εμβληματικά κομμάτια του ballet trend. Οι καθημερινές εμφανίσεις αποκτούν άλλη διάσταση: μια μάξι διάφανη φούστα με ένα μακρύ σακάκι μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου κάνοντάς την να μοιάζει ονειρική.

Οι μπαλαρίνες μπορούν να γίνουν αγαπημένη σου επιλογή, βελούδινες, με κορδόνια ή κορδέλες που δένουν στον αστράγαλο ή λίγο ψηλότερα και με λουράκια διακοσμημένα με τρουκς. Θα τις βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα, καθώς η ποικιλία τους είναι μεγάλη κι έτσι σίγουρα μπορείς να διαλέξεις αυτές που ταιριάζουν στο στιλ σου και συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου .Δες πώς μπορείς να εντάξεις στο στιλ στις εμφανίσεις σου στη δουλειά, στην πόλη, στις εξόδους σου τις βραδινές ώρες. Πάρε έμπνευση!