WHITE IN WINTER

Λευκό το χειμώνα: 5 τρόποι να το φορέσεις, τι να αποφύγεις


Eίναι το λευκό, το νέο «μαύρο» του χειμώνα;

Οι fashion editors και fashionistas ψηφίζουν για τις χειμερινές εμφανίσεις τους το πιο καθαρό χρώμα στην παλέτα της μόδας και φωτίζουν τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Το λευκό αποπνέει καθαρότητα, αίσθηση ελευθερίας, φινέτσα, πολυτέλεια, κομψότητα και είναι σταθερή επιλογή μαζί με το κυρίαρχο μαύρο που και αυτή τη σεζόν είναι σταθερή επιλογή. Μπορεί την φετινή χρονιά να μην κάνουμε λευκά Χριστούγεννα, ωστόσο θα δούμε το λευκό να κερδίζει έδαφος στις γιορτινές εμφανίσεις. Οff white, κρεμ, λευκό του πάγου. Φοράμε το λευκό σε όλες του τις αποχρώσεις. Αποτελεί ένα από τα must χρώματα της φετινής σεζόν και η άποψη ότι ταιριάζει πιο πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι αποδεικνύεται μύθος. Αν πιστεύετε ότι το λευκό είναι χρώμα που δεν συμβαδίζει με τον μουντό καιρό είναι η στιγμή να κάνετε την στιλιστική σας επανάσταση και να το τολμήσετε! Σχεδιαστές σε Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη σε καλούν να εμπιστευτείς την δύναμή του. Πανωφόρια, φορέματα, cigarette παντελόνια, πουλόβερ, jeans, blazers, φορέματα σε ένα εκθαμβωτικό λευκό κάνουν την διαφορά. To λευκό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο, ούτε, βέβαια, και το αντίστροφο. Το λευκό μπορεί να διαγράφει την σιλουέτα, ωστόσο αν φορεθεί με τον σωστό τρόπο μπορεί να σας κολακέψει.

Τιπς να το φορέσεις – Τι να αποφύγεις:

1) Φόρα ολόλευκα και κάνε την αντίθεση με το παπούτσι και την τσάντα. Μπορεί να θεωρείς υπερβολή το να ντυθείς στα λευκά από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έχεις δίκιο. Παπούτσια, αξεσουάρ ή όποιο άλλο κομμάτι του outfit σου επιθυμείς μπορεί να είναι σε πιο έντονο χρώμα που θα κάνει τη διαφορά.

2) Μπορείς να κάνεις μείξη με τους διαφορετικούς τόνους του λευκού και να συνδυάσεις πχ λευκό με κρεμ.

3) Κάνε το λευκό.. «καμβά»: Ντύσου στα λευκά και επέλεξε ένα πανωφόρι με prints ή σε έντονο χρώμα.

4) Μην το παρακάνεις με τους συνδυασμούς σε λευκό: Πχ. Φορώντας λευκό πουλόβερ, λευκό παντελόνι και λευκό πανωφόρι. Τοο much. Κράτα ισορροπία, φώτισε το outfit σου αλλά μέχρι εκεί.

5) Δεν θα ήταν τόσο καλή ιδέα να φορέσεις ένα λευκό, πολύ στενό παντελόνι αν η σιλουέτα σου δεν θα το αναδείξει όπως πρέπει. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η επιλογή του μαύρου.

6) Αν είσαι πολύ τολμηρή δημιούργησε ένα total λευκό look, ενώ αν δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να υποστηρίξεις μία τέτοια στιλιστική επιλογή, επίλεξε ένα μόνο άσπρο κομμάτι, όπως μία φούστα, ένα φόρεμα, ένα πανωφόρι, κασκόλ ή sneakers. Το ρούχο που θα διαλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις πολύ όμορφα με ένα άλλο γκρι, ροζ, μαύρο ή navy blue κομμάτι.

7) Ιδανικός συνδυασμός και ειδικά για τον χειμώνα αποτελεί η επιλογή λευκού με μεταλλικές αποχρώσεις. Ύφος επίσημο και chic.

Tρόποι να το φορέσεις:

1) Λευκό παντελόνι και λευκό σακάκι: Ένας υπέροχος συνδυασμός για τις εμφανίσεις σου πρωί και βράδυ


 

 

2) Λευκό πουλόβερ: Must κομμάτι της φετινής σεζόν. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με jean είτε με ένα παντελόνι άλλου χρώματος.

 

 

3) Λευκό φόρεμα: Μια ιδιαίτερη επιλογή τον φετινό χειμώνα. Κλέβει τις εντυπώσεις.

 

 

4) Λευκό πανωφόρι: Statement κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα.

 

 

5) Λευκή φούστα: Ένα «δύσκολο» κομμάτι που όμως δεν πρέπει να φοβηθείτε γιατί αν συνδυαστεί κατάλληλα μπορεί να απογειώσει το look σας.