ΠΙΠΑ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Tο δαχτυλίδι αρραβώνων της Πίπα που έχει γίνει τρεντ


Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη στιγμή εκείνη, που ο σύντροφος της θα της ζητήσει την επισημοποίηση της σχέσης τους και θα γονατίσει μπροστά της , όπως κάθε πρίγκιπας στα όμορφα παραμύθια και θα της χαρίσει ένα πανάκριβο και λαμπερό μονόπετρο, σύμβολο ένωσης για τον αρραβώνα και τον γάμο, από τα παλαιά ακόμα χρόνια.

Ενα ρομαντικό παραμύθι φαίνεται ότι ζει το τελευταίο διάστημα και η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, Πίπα Μίντλετον, που αρραβωνιάστηκε με το γοητευτικό τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους, το καλοκαίρι που μας πέρασε, μετά την πρόταση του συντρόφου της σε ένα λόφο του Εθνικού Πάρκου Lake District της Αγγλίας.

Η 32χρονη Μίντλετον ετοιμάζεται πια να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2017 και η ευτυχία της δεν κρύβεται, αφού δεν αποχωρίζεται ποτέ το πανάκριβο μονόπετρο, που κόστισε 200.000 λίρες, σύμφωνα με τους εκτιμητές διαμαντιών.

Το δαχτυλίδι αυτό είναι πραγματικά αντάξιο μιας πριγκίπισσας και παρά την αστρονομική του τιμή, δεν έχει κάποια υπερβολή επάνω του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του 77 Diamonds, Ντέιβιντ Αλεν, η Πίπα Μίντλετον κατάφερε να κάνει το δαχτυλίδι αρραβώνων της το πιο περιζήτητο σε όλη την Αγγλία για το 2016, με το ιδιαίτερο βίντατζ στιλ του, το τετράγωνο σχήμα του και το εντυπωσιακό μεγάλο διαμάντι.

Όλες οι Βρετανίδες υποκύπτουν στο art deco δαχτυλίδι αρραβώνων που είναι πάντοτε τόσο μοναδικό!