DEMI-DENIMS

Demi-Denims: Η νέα τάση στα τζιν για «ψαγμένα» κορίτσια- Και φαρδύ και στενό


Skinny, ψηλόμεσα με κοψίματα ή χωρίς, τα τζιν παντελόνια δεν είναι ποτέ (μα ποτέ) εκτός μόδας.

Τι κι αν διάσημοι οίκοι μόδας, όπως Gucci, Prada, Pepe Jeans κτλ. προτίμησαν να προσθέσουν prints στα γυναικεία τζιν ( λουλούδια, stickers, ζωάκια), η «αγάπη» με τα ψηλόμεσα vintage τζιν και τα ζιπ-κιλότ παντελόνια παραμένει.

Έτσι, παρατηρώντας το ιδιαίτερο στιλ των φίλων του, μία Ουκρανή σχεδιάστρια, η Κσένια Σνάιντερ, αποφάσισε να ενώσει τις δύο «γραμμές» στα παντελόνια, δηλαδή το ψηλόμεσο και στενό με το ζιπ-κιλότ (και πιο φαρδύ) και να δημιουργήσει μία νέα τάση σε τζιν που λέγεται «Demi-Denims».

Με το νέο στιλ σε τζιν να μοιάζει σαν είναι δύο παντελόνια, το ένα μέσα από το άλλο, η Κσένια δημιούργησε ένα ρούχο ανοιχτό στο πάνω μέρος και πιο στενό στο κάτω.

Παρ΄όλο που η ίδια είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο στην εβδομάδα μόδας της Ουκρανίας, η σχεδιάστρια αποφάσισε να το «καθιερώσει» στα τζιν, δημιουργώντας μία νέα τάση, η οποία έχει ξετρελάνει πολλές fashionistas.

Φορώντας το άλλοτε με κλασικά tops, άλλοτε με oversized πλεκτά ή τζιν jacket, το αποτέλεσμα μοιάζει ακόμη πιο vintage και casual.

Την τάση πάντως για ακόμη μία φορά «έφερε στο φως» η Τζιτζι Χαντίντ, φορώντας κάτι ανάλογο σε μία έξοδό της, δηλαδή ένα τζιν-φούστα!

Δες πως το φοράνε τα It-girls και ετοιμάσου για τη νέα μόδα στα τζιν!

 

 

A photo posted by F vs F (@_fitness_vs_fashion) on Nov 18, 2016 at 9:29am PST

 

A photo posted by Paty Kotlinski (@patykotlinski) on Nov 3, 2016 at 4:32pm PDT

 

A photo posted by Zennure Danisman (@zennithh) on Sep 23, 2016 at 12:41am PDT

 

A photo posted by Mariia (@mariia_radkovska) on May 3, 2016 at 10:33pm PDT