ΠΑΓΙΕΤΕΣ

Παγέτα, η πιο λαμπερή επιλογή -Πώς να την βάλεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική


Παγιέτες. Μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν αλλά στη συνείδηση πολλών γυναικών λιγάκι παρεξηγημένη καθώς έχει συνδεθεί με την υπερβολή.

Οι παγιέτες αν φορεθούν λανθασμένα μπορούν σαφώς να οδηγήσουν σε στιλιστικά λάθη. Ενα ρούχο με παγιέτες είναι λαμπερό και θα κεντρίσει τα βλέμματα. Είναι διαχρονικό και αν φορεθεί με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας να ξεχωρίσει.

Το βλέπουμε πολύ συχνά ως επιλογή στις εμφανίσεις στα ρεβεγιόν, καθώς η γοητεία του δεν αφήνει ασυγκίνητη μεγάλη μερίδα γυναικών.

Εχει συνδεθεί με επίσημο ντύσιμο αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τις παγιέτες να συνδυάζονται με πιο casual κομμάτια. Βλέπουμε τις παγιέτες σε φούστες, σε τοπ, σε φορέματα, σε σακάκια, σε παντελόνια.

Μπορούν πολύ εύκολα να μεταμορφώσουν μια εμφάνιση που ίσως, λίγο πριν, ήταν αδιάφορη στιλιστικά.

Oι παγιέτες την φετινή σεζόν ήταν μια από τις τάσεις που ξεχώρισαν μαζί με το βελούδο, το σατέν και τα μεταλιζέ στοιχεία. Το φετινό ρεβεγιόν επιτάσσει λάνψη και αν η γκαρνταρόμπα σας διαθέτει ένα κομμάτι με παγιέτες, επιστρατεύστε το και τραβήξτε τα βλέμματα.

Τιπς για να τις φορέσεις και τι να αποφύγεις:

1) Εννοείται ότι δεν φοράμε τις παγιέτες από την κορυφή μέχρι τα νύχια (πχ, παγιέτες στη φούστα, στην τσάντα, στο σακάκι μας). Οχι μόνο το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και δεν θα σας κολακέψει, αλλά θα φανεί ότι απλά ακολουθείτε τυφλά τις επιταγές της μόδας, χωρίς άποψη.

2) Αποφεύγουμε τις παγιέτες το πρωί. Αν καλεστείτε κάπου γιορτινά και επίσημα, προτιμήστε κάποιο άλλο εντυπωσιακό ρούχο της γκαρνταρόμπας σας.

3) Προσοχή στο χρώμα! Φοράμε παγιέτες πχ. σε μαύρο, σε χρυσό, σε γκρι. Αποφεύγουμε παγιέτες σε έντονο χρώμα όπως σε έντονο φούξια, πράσινο, κόκκινο.

4) Επιλέξτε να φορέσετε ένα κομμάτι που πραγματικά σας ταιριάζει και δεν πηγαίνει κόντρα στο στιλ σας. Αλλιώς ούτε θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε, ούτε να εντυπωσιάσετε με αυτό.


Τρόποι να φορέσεις τις παγιέτες στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

 

1) Συνδύασε ένα τοπ με παγιέτες με γούνινο jacket

 

 

2) Φόρα ένα εντυπωσιακό σακάκι με παγιέτες και ένα λευκό πουκάμισο ή ένα απλό τοπ

 

 

3) Ενα μαύρο φόρεμα με παγιέτες θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

 

4) Φόρα ένα ζιβάγκο με παγιέτες και ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα

 

5) Φόρα μια φούστα από παγιέτες

 

6) Ενα παντελόνι με παγιέτες είναι εντυπωσιακό

 

 

7) Μια ζακέτα με παγιέτες είναι πάντα ένα glam στοιχείο