instagram
instagram
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΣΥΡΜΑ

Πλέξε σύρμα, βάλε το στα νύχια σου – Το τρεντ στο μανικιούρ από την Κορέα που συναρπάζει


Νύχια καθρέφτες. Νύχια με διακοσμημένα με τρισδιάστατα ζαχαρωτά και πετράδια που μοιάζουν με πολύτιμους λίθους. Νύχια νέον, όπως οι πινακίδες στους δρόμους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η τέχνη του μανικιούρ δεν έχει όρια παρά μόνο τη χαρακτηρίζουν η ελεύθερη φαντασία, η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία!

Κάπως έτσι φαίνεται ότι λειτουργεί και το σαλόνι ομορφιάς Unistella της Νότιας Κορέας, που έρχεται να μας συστήσει μια εντελώς καινοτόμα ιδέα για την περιποίηση των νυχιών, που εύλογα θα κερδίσει μια θέση στα κορυφαία τρεντς της σεζόν και ακούει στο όνομα «wire nails».

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Η Eun Kyung Park, ιδρυτής του Unistella, διακοσμεί τα νύχια με μικροσκοπικά κομμάτια σύρματος, είτε στο περίγραμμα τους είτε σαν μινιόν εντυπωσιακά σχέδια επάνω τους.

 

 

 

 

Η ίδια εξηγεί πως η νέα αυτή τεχνική είναι εμπνευσμένη από τις πινακίδες neon και το μυστικό βρίσκεται στο να λυγίσει κανείς τα σύρματα, όπως ακριβώς γίνεται και στις πινακίδες neon όπου οι κατασκευαστές τους λυγίζουν τα σύρματα για να φτιάξουν συγκεκριμένους συνδυασμούς γραμμάτων και σχεδίων.

Μάλιστα η Eun Kyung Park θεωρεί τα νύχια των γυναικών αντάξια ενός αξεσουάρ και πίστεψε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα, που θα τις εκφράζει όπως τα δαχτυλίδια που φορούν.

Ενώ χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και υπομονή για να καταφέρει κανείς να λυγίσει τα σύρματα, το γενικότερο κόνσεπτ είναι εύκολο και απλό, μιας και χρειάζονται η βάση για τα νύχια και το top coat που διασφαλίζει τη διατήρηση του μιανικιούρ!