Το ένα και μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει κάθε σου λουκ | 0 bovary.gr
Το ένα και μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει κάθε σου λουκ | 0 bovary.gr
ΖΩΝΗ ΚΟΡΣΕΣ

Το ένα και μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει κάθε σου λουκ


Ζώνη. Ένα δύσκολο αξεσουάρ. Μπορεί μερικές φορές να είναι χρήσιμες καθώς κάνουν λίγο πιο push up το παντελόνι σου ή αν είναι statement να ολοκληρώνουν ιδανικά το look σου, αλλά αν έχεις φάει λίγο παραπάνω ή έχεις σκοπό να χορέψεις πολύ στη βραδινή σου έξοδο, τότε μάλλον δεν θα σκεφτείς καν να την φορέσεις.

Ωστόσο η βιομηχανία της μόδας σκέφτηκε και το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης, με αποτέλεσμα το νέο trend στις ζώνες να γίνει και το αγαπημένο σου.

Οι ζώνες γίνονται πιο μεγάλες, ξεφορτώνονται τα κουμπιά και το κούμπωμα μπροστά, ανεβαίνουν στο ύψος της κοιλιάς και ναι... μοιάζουν με κορσέ.

 

 

A post shared by Attitude Chic (@attitudechic) on Feb 20, 2017 at 6:39am PST

 

Μπορεί να ακούγεται trend άλλης εποχής, αλλά η Κένταλ Τζένερ, η Τζίτζι Χαντίντ και διάσημες fashion bloggers, δεν αστειεύονται καθόλου και φορούν την κορσέ ζώνη κανονικά πάνω από το μπλουζάκι ή από το φόρεμά τους.

Αλλά, ας δούμε την θετική πλευρά του πράγματος, καθώς μίας ζώνη -κορσές μπορεί να μας βγάλει (κάποια στιγμή) από τη «δύσκολη θέση».

 

  • Γιατί βολεύει:

Αν δηλαδή έχεις βαρυστομαχιάσει και θέλεις να κρύψεις την κοιλίτσα σου, αλλά και να μην φορέσεις κάτι πολύ ριχτό, τότε η ζώνη-κορσές είναι το ιδανικό αξεσουάρ.

Από την άλλη, αν ψάχνεις κάτι για να ανανεώσεις λίγο το κλασικό μαύρο φόρεμά σου, τότε η overisized ζώνη είναι η εύκολη επιλογή.

Αν αναρωτιέσαι που θα την βρεις, οι πιο γνωστές αλυσίδες καταστημάτων της γειτονιάς σου αλλά και πιο ψαγμένα brands έχουν ήδη φροντίσει γι΄αυτό βάζοντας τις συγκεκριμένες ζώνες στο προσκήνιο.

Σίγουρα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης!

 

Μango 15,95

 

Zara 17,95

 

Bershka 15,95

 

Anna Sui Velvet Belt, net-a-porter.com 160

 

 

A post shared by HowToWearTrend (@howtoweartrend) on Feb 21, 2017 at 1:53am PST

 

A post shared by @girls_91_ on Feb 12, 2017 at 7:46am PST

 

A post shared by fashioncrushes (@fashioncrushes) on Feb 10, 2017 at 10:52am PST

 

A post shared by fashioncrushes (@fashioncrushes) on Jan 31, 2017 at 6:44am PST

 

A post shared by Holly ✨ (@hmitchgotyobitch) on Jan 20, 2017 at 3:44am PST