23|02|2017 10:45
SHARE
ΡΟΖ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Ροζ κοστούμι, πώς να φορέσεις το απόλυτα γυναικείο τρεντ


Ροζ. Το χρώμα που συμβολίζει τη χάρη, την κομψότητα, τη γλυκύτητα, την τρυφερότητα και την παιδικότητα μέσα μας.

Με τις εβδομάδες μόδας να διαδέχονται η μια την άλλη, ολοένα και περισσότερες είναι οι τάσεις στα ρούχα που αναμένεται να κερδίσουν έδαφος τις επόμενες σεζόν.

Στο επίκεντρο των διάσημων σχεδιαστών βρίσκεται φυσικά η γυναίκα και για χάρη της προσπάθησαν όχι μόνο να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά να κάνουν μια ωδή στη θηλυκή της πλευρά, βάζοντας στη ζωή τους ακόμα περισσότερο ροζ!

Ενώ κάποια από τα brands, όπως Prabal Gurung και Jonathan Simkhai, πέρασαν το φεμινιστικό τους μήνυμα μέσα από κοντομάνικα μπλουζάκια στα οποία υπήρχε γραμμένη η φράση «The Future is Female» (δηλαδή το μέλλον είναι γένους θηλυκού), κάποιοι άλλοι σχεδιαστές αποφάσισαν να συνδυάσουν το απαλό ροζ με το κλασικό γυναικείο κοστούμι.

Στο σόου του οίκου Oscar de la Renta είδαμε στην πασαρέλα την πιο γκλαμ εκδοχή αυτού του τρεντ. Οι νέοι creative directors του μπραντ, Λάουρα Κιμ και Φερνάντο Γκαρσία συνδύασαν ένα κοστούμι στο χρώμα της τσιχλόφουσκας με λευκό τοπ και πέδιλα, ενώ το statement στην εμφάνιση έκανε μια φαρδιά ασημένια, γεμάτη πούλιες ζώνη στη μέση. Το ιδανικότερο λουκ για μια βραδινή έξοδο στην πόλη.

Πώς να το φορέσεις – Τι να προσέξεις:

  • Για τις κάζουαλ εμφανίσεις σου συνδύασε το ροζ κοστούμι με ένα t-shirt ( με ή χωρίς λογότυπο) και σνίκερς.
  • Για τις απογευματινές ή βραδινές σου εξόδους ή ακόμα και στο γραφείο, προτίμησε ένα πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα.
  • Δώσε προσοχή στα χρώματα που θα διαλέξεις. Επιτρέπεται το λευκό, το μαύρο, το κρεμ, το ανοιχτό γκρι, το κόκκινο, το ασπρόμαυρο ριγέ, το σιέλ, το ασημί και το χρυσό στα κοσμήματα.
  • Μπορείς επίσης να παίξεις με το πάνω μέρος του συνόλου και να αντικαταστήσεις το σακάκι με ένα μπλέιζερ ή ένα ντένιμ τζάκετ.