Για ποιο λόγο τα backpack έχουν ραμμένο πάνω τους αυτό το δερμάτινο αξεσουάρ σε σχήμα διαμαντιού [εικόνες] | 0 bovary.gr
Για ποιο λόγο τα backpack έχουν ραμμένο πάνω τους αυτό το δερμάτινο αξεσουάρ σε σχήμα διαμαντιού [εικόνες] | 0 bovary.gr
02|03|2017 17:04
SHARE
ΕΧΕΙ... ΙΣΤΟΡΙΑ

Για ποιο λόγο τα backpack έχουν ραμμένο πάνω τους αυτό το δερμάτινο αξεσουάρ σε σχήμα διαμαντιού [εικόνες]


Εχετε αναρωτηθεί και εσείς τι στο καλό είναι αυτό το δερμάτινο διαμαντάκι που είναι κολλημένο στο μπροστινό μέρος, στη μέση περίπου, όλων των αθλητικών backpacks; 

Αυτό το ενσωματωμένο αξεσουάρ τσαντών, το οποίο ονομάζεται «μύτη γουρουνιού», που κοσμεί τις σύγχρονες τσάντες, που κουβαλούν όλοι, μικροί μεγάλοι, προέρχεται από τις τσάντες των ορειβατών. 

Εχοντας διαφορετικές απαιτήσεις, οι ορειβάτες χρειάζονταν ένα αξεσουάρ στις τσάντες πλάτες που κουβαλούσαν, το οποίο θα τους επέτρεπες να βάζουν το τσεκούρι για τον πάγο. Και αυτό το διαμαντάκι με τις δύο εγκοπές τους έλυνε τα χέρια, αφού έδεναν εκεί το τσεκούρι με ένα σχοινάκι. 

Οι... ορειβάτες της πόλης μπορούν να κρεμάσουν στη «μύτη του γουρουνιού» τα handsfree τους ή τη βρεγμένη ομπρέλα τους, για να μην την κουβαλούν στο χέρι και για να μην βρέχονται τα πράγματά τους. 

Το δερμάτινο αυτό αξεσουάρ το συναντάμε σε πολλά backpacks, κυρίως όμως στα JanSport και στα Herschel Supply Co., τα οποία κουβαλούν όλοι. 

Ο συνιδρυτής της Herschel Supply Co. Τζέιμι Κρμαν μιλώντας στην αμερικανική εκπομπή Today αναφέρθηκε φυσικά στο αξεσουάρ αυτό που έχει κινήσει την περιέργεια όλων και εξήγησε πώς αποφάσισαν να το βάλουν στις τσάντες τους ως «ένα νεύμα στο παρελθόν, για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτές τις αλπικές τσάντες».