ΚΟΤΣΟΣ ΜΠΑΝΑΝΑ

Ξεχάστε τις γαλλικές κοτσίδες -Ο κότσος μπανάνα είναι και μόδα και εύκολος


Το καλοκαίρι φροντίζουμε να ανανεώνουμε το λουκ μας και ένα από τα πρώτα σημεία με τα οποία ασχολούμαστε είναι τα μαλλιά μας.

Οι πλεξούδες και οι αλογοουρές επανέρχονται και μας επιτρέπουν να «αναπνέουμε», όσο η θερμοκρασία αυξάνεται, όμως το τρεντ αυτής της άνοιξης είναι ένα και ακούει στο όνομα «banana bun».

Προτού σκεφτείς τον στρογγυλό κότσο που έπιανες στα μαλλιά σου στο σχολείο, στερεώνοντας ένα στυλό ανάμεσα τους, ο κότσος μπανάνα – αυτός της μαμάς ή της γιαγιάς – επιστρέφει δυναμικά αλλά αυτή τη φορά είναι σέξι κι επιμελώς ατημέλητος και η νέα του μορφή θα μπορούσε κάλλιστα να ολοκληρώνει τις εμφανίσεις μοντέλων σε παριζιάνικη πασαρέλα.

Χαρακτηριστικό του η απλότητα και η φυσικότητα που προκύπτει από τις πολλές ελεύθερες τούφες και τη φράντζα.

Είναι ιδανική επιλογή για επίσημες περιστάσεις αυτή την εποχή αλλά και για τις καθημερινές εμφανίσεις.

Τα μαλλιά στέκονται πιασμένα και το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό, θηλυκό και σίγουρα όχι πρόχειρο, ακόμα κι αν θεωρείται το καταλληλότερο χτένισμα για κάθε τεμπέλα ή για τη γυναίκα που διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και πρέπει να είναι πάντα στην τρίχα!

Για να πετύχεις το έλεγκαντ σινιόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλά τσιμπιδάκια και dry shampoo, δηλαδή ξηρό σαμπουάν, ενώ το μυστικό είναι να μην είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά σου.

Ψέκασε τα με το ξηρό σαμπουάν και μάζεψε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού γυρνώντας τα προς τα μέσα. Στερέωσε τα με τσιμπιδάκια, άφησε τις τούφες στους ώμους και είσαι έτοιμη!