Arket-Το νέο brand των H&M που αναμένουμε και στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
Arket-Το νέο brand των H&M που αναμένουμε και στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
ARKET

Arket-Το νέο brand των H&M που αναμένουμε και στην Ελλάδα


O κολοσσός της γρήγορης μόδας, H&M εγκαινιάζει ένα νέο brand λιανικής που ονομάζεται Αrket. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μια σύγχρονη αγορά, με ανδρική, γυναικεία, παιδική ένδυση, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι.

Οι τιμές των προϊόντων Αrket θα είναι ελαφρώς υψηλότερες από αυτές των H&M, με ένα ανδρικό πουκάμισο, για παράδειγμα, να ξεκινά από τα 39 ευρώ και να φτάνει τα 115.

«Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα βολικό για έναν σύγχρονο πελάτη να βάλουμε πολλά brands κάτω από μία στέγη, κάτω από ένα κανάλι και να κάνουμε τη ζωή του πιο εύκολη» δήλωσε η Ulrika Bernhardtz, καλλιτεχνική διευθύντρια των Αrket, στο Business of Fashion. Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης Αrket θα ανοίξει sτην Regent Street του Λονδίνου στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου του 2017. «Ξεκινάμε από το Λονδίνο και σκοπεύουμε να αναπτυχθούμε σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Lars Axelsson, διευθύνων σύμβουλος των Αrket.

Shutterstock
Shutterstock

 Το νέο brand θα συνεχίσει σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, αρχής γενομένης από τις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη και το Μόναχο. «Ψάχνουμε να ανοίξουμε καταστήματα σε περισσότερες πόλεις, προφανώς, αλλά κύριος στόχος μας είναι η Ευρώπη και ξεκινάμε από εκεί» ανέφερε ο CEO. 

Πολλά από τα καταστήματα Arket θα περιλαμβάνουν καφέ, με νέα σκανδιναβική κουζίνα. «Το Αrket θα γίνει ένας σύγχρονος προορισμός στον οποίο θα μπορείτε να ψωνίσετε και να απολαύσετε υγιεινό φαγητό», εξήγησε η Bernhardtz.