H Xριστίνα Μπόμπα έκανε ό,τι και τα κορίτσια του Survivor [εικόνες] | 0 bovary.gr
H Xριστίνα Μπόμπα έκανε ό,τι και τα κορίτσια του Survivor [εικόνες] | 0 bovary.gr
12|04|2017 21:04
SHARE
ΝΕΟ ΤΡΕΝΤ: ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

H Xριστίνα Μπόμπα έκανε ό,τι και τα κορίτσια του Survivor [εικόνες]


Μπορεί η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν να το δοκίμασαν πρώτες, αλλά τα κορίτσια του ελληνικού Survivor χωρίς να το ξέρουν κάνουν στα μαλλιά τους την τελευταία λέξη στις πλεξούδες.

Με την Ευρυδίκη, την Ειρήνη και την Λάουρα να πειραματίζονται πρώτες με τα μαλλιά τους, σειρά έχει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έκανε ότι πιο στιλάτο υπάρχει σε πλεξούδες στα μαλλιά.


 

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει look και να κάνει όλα της τα μαλλιά πλεξούδα.

Συγκεκριμένα, το χτένισμα της είναι αρκετά πρωτότυπο, καθώς η μελαχρινή καλλονή έκανε  αρκετές γαλλικές πλεξούδες, οι οποίες ξεκινούσαν από την ρίζα και έφταναν μέχρι περίπου τη μέση και στη συνέχεια ένωσε όλα τα κοτσιδάκια σε δύο μεγάλες γαλλικές πλεξούδες (όπως στην φωτογραφία).

Και μπορεί οι συγκεκριμένες κοτσίδες να κάνουν θραύση στο Survivor, αλλά η hair stylist των διάσημων, όπως της Κρίσι Τάιγκεν και της Ρίτα Όρα είχε δοκιμάσει πρώτην αυτή την «τεχνική» στα μαλλιά των αδελφών Ντελεβίν και της Πάρις Χίλτον.

Μάλιστα, η hair stylist, Λάουρα Πόλκο είχε πάει τις κοτσίδες ένα βήμα παραπέρα, καθώς η ίδια είχε προσθέσει και διάφορες χρωματιστές τούφες στα μαλλιά των σταρ για πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

 

 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on Aug 29, 2016 at 5:48pm PDT

 

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως όταν φθάσει η ώρα να σκεφτείς ένα πρωτότυπο, εύκολο και πρακτικό χτένισμα για τα μαλλιά σου στην παραλία, φρόντισε να έχεις στην άκρη του μυαλού πως πως αυτή η τεχνική (με τις πολλές πλεξούδες που καταλήγουν σε δύο) θα κάνει θραύση φέτος.

 

 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on Mar 4, 2016 at 1:48pm PST

 

 

 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on Aug 29, 2016 at 1:09pm PDT

 

 

 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on Jun 4, 2016 at 8:43pm PDT