Shutterstock
Shutterstock
15|04|2017 12:46
SHARE
ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

Η αναζήτηση γι' αυτό το βερνίκι νυχιών στο Pinterest έχει χτυπήσει κόκκινo


Είναι γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα, είναι βαρόμετρο για τις τάσεις της μόδας. Το Ιstagram, τo Twitter, το Facebook και το Pinterest, έχουν γίνει εργαλεία τόσο για τη διαμόρφωση και την εξάπλωση των trends, όσο και για την ίδια την πώληση προϊόντων. 

Το Pinterest δημοσιοποίησε πρόσφατα τα στατιστικά του για την άνοιξη του 2017 και αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι ότι η αναζήτηση για nude νύχια, έφτασε στην κοινωνική πλατφόρμα το 796% για φέτος. Και το βερνίκι το οποίο αποθηκεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλο είναι της εταιρείας Essie με το όνομα “Topless and Barefoot”. 

Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι η επιτομή ενός τέλειου nude που ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος αλλά είναι επίσης αρκετά οπάκ για να μη φαίνεται οποιαδήποτε ατέλεια κάτω από αυτό.

Έτσι, ενώ το κίτρινο και το ροζ των millenial κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας για την άνοιξη, στην πραγματικότητα αυτό που ψάχνουμε όλες είναι ένα διακριτικό nude χρώμα. Ή, τουλάχιστον, αυτό αναζητούν οι χρήστες περισσότερο στο Pinterest φέτος.