Instagram /irinaantipova & Instagram /thevalgarland
Instagram /irinaantipova & Instagram /thevalgarland
SNOGGED LIPS

Snogged lips: Αυτή είναι η νέα τάση που βάζει τέλος στα μολύβια χειλιών


Val Garland. Η μακιγιέζ που έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Lady Gaga και η Ζιζέλ Μπούντχεν, αλλά και με τα γνωστότερα και πιο ακριβά brands του χώρου της μόδας. Χαρακτηριστικό της οι τολμηρές επιλογές και προτάσεις, που την κάνουν εξαιρετικά μοναδική.

Η Garland κάνει για άλλη μια φορά την ανατροπή και εντυπωσιάζει με την καινούρια της πρόταση, που ακούει στο όνομα «snogged lips». Πρόκειται για μια τεχνική που μεταφέρει την έννοια του «ατημέλητου», «χαλασμένου μακιγιάζ» στα χείλη.

Το τρεντ αυτό έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στις πασαρέλες για τη σεζόν φθινόπωρο 2017 και  στα μοντέλα του fashion show Preen. Στην ουσία αναδημιουργεί το εφέ του παθιασμένου και μεγάλης διάρκειας φιλιού, ώστε να δώσει την εντύπωση, ότι «κάτι συνέβη» πριν από λίγο. Το κραγιόν μοιάζει να πασαλείβεται γύρω από το στόμα, ξεφεύγοντας από τη γραμμή των χειλιών και φυσικά καταργώντας τη χρήση του μολυβιού.

Νεανικό, φρέσκο, μοντέρνο και σέξι.

Πονηρό; Οχι απαραίτητα, αφού αυτό μπορεί να συμβεί σε καθεμία από εσάς ακόμα κι όταν καταναλώσετε μια μερίδα φασολάκια!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το λουκ στα χείλη σας, τότε εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια τους ένα συνδυασμό από κραγιόν σε έντονη απόχρωση και έπειτα, περάστε από πάνω τους ένα χοντρό πινέλο, για να «σβήσετε» το χρώμα. Προσθέστε lip gloss για περισσότερη έμφαση και λάμψη.