Αυτά τα γυαλιά από το παρελθόν θα τα δούμε φέτος σε όλες τις ελληνικές παραλίες | 0 bovary.gr
Αυτά τα γυαλιά από το παρελθόν θα τα δούμε φέτος σε όλες τις ελληνικές παραλίες | 0 bovary.gr
26|04|2017 22:45
SHARE
AVIATORS

Αυτά τα γυαλιά από το παρελθόν θα τα δούμε φέτος σε όλες τις ελληνικές παραλίες


Ένα αξεσουάρ που μας κάνει να δούμε το σήμερα με μια vintage ματιά.

Τα ρετρό γυαλιά που γίνονται πιο σύγχρονα από ποτέ. Από τις πασαρέλες μέχρι το κόκκινο χαλί, τα aviators (εμφανίστηκαν στην αγορά το 1936 και προορίζονταν για πιλότους) είναι το απόλυτο αξεσουάρ αυτού του καλοκαιριού. Μίνιμαλ, statement, vintage –esque, μοντέρνα. Μπέλα Χαντίντ, Κιάρα Φεράνι, Κένταλ Τζένερ δεν τα αποχωρίζονται από τις εμφανίσεις τους.

Ο Garrett Leight, σχεδιαστής οπτικών από το Los Angeles έβαλε το δικό του λιθαράκι στη δυναμική επιστροφή των γυαλιών ως trend, σχεδιάζοντας για τον οίκο Gucci. «Όταν ο Alessandro Michele έστειλε τα aviators στην επίδειξη για την άνοιξη του 2017, ήρθε παροξυσμός. Σίγουρα αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ξαναγίνουν trend».

Ο σχεδιαστής Neiman Marcus βλέπει την αναγέννηση των 70s από τα παπούτσια μέχρι τα… γυαλιά. Το αγοραστικό κοινό έχει ψηλά στις προτιμήσεις του τα brands Τοm Ford, Chloe και Gucci. «Είναι αυτό που θέλει να φορά ο καθένας» αναφέρει ο Ken Downing. Φέρνουν αναμνήσεις από Bowie και Μick Jagger.

Κολακεύουν το πρόσωπο, δίνουν στιλ, ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση.

Ο CEO των οπτικών Warby Parker, Νeil Blumenthal αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα aviators είναι ένα κλασικό σχέδιο που όμως είναι απόλυτα «φορέσιμο» σήμερα. Σε στρογγυλό πρόσωπο ταιριάζει σχέδιο με γωνίες. Σε πρόσωπο με γωνίες ταιριάζει στρογγυλό σχέδιο».

 

 

 

 

 

A post shared by moonbasa USA (@moonbasa_usa) on Apr 25, 2017 at 8:11pm PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Linea Modella (@linea_modella) on Apr 22, 2017 at 9:43pm PDT

 

 

A post shared by @womenwithvision on Apr 22, 2017 at 9:33am PDT