Τι συνέβη όταν μία μπλόγκερ χρησιμοποίησε ως πινέλο... μία γόβα Christian Louboutin για το μακιγιάζ της | 0 bovary.gr
Τι συνέβη όταν μία μπλόγκερ χρησιμοποίησε ως πινέλο... μία γόβα Christian Louboutin για το μακιγιάζ της | 0 bovary.gr
20|05|2017 12:30
SHARE
ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι συνέβη όταν μία μπλόγκερ χρησιμοποίησε ως πινέλο... μία γόβα Christian Louboutin για το μακιγιάζ της


Προφανώς ποτέ καμιά μας δεν είχε σκεφτεί άλλους τρόπους να χρησιμοποιήσει τα ψηλοτάκουνα της, πέρα του να τα φορέσει και να τα περπατήσει... ειδικά αν αυτά είναι Louboutin.

Ωστόσο μία μπλόγκερ αποφάσισε να «θυσιάσει» τις γόβες Louboutin της στον βωμό της... ομορφιάς και να χρησιμοποιήσει αυτές αντί για κάποιο πινέλο ή σφουγγαράκι του μακιγιάζ.
 

Η Σάντια Σλέι αποφάσισε, λοιπόν, να πειραματιστεί, μιας και τα πινέλα της φάνηκαν ντεμοντέ επιλογή και αφού έβαλε μία ζελατίνη γύρω από το Louboutin γοβάκι της, πρόσθεσε μία ποσότητα από foundation και άρχισε να τρίβει το πρόσωπό της με το γοβάκι.

Η ίδια μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όχι μόνο άπλωσε όλη την ποσότητα του καλλυντικού στο πρόσωπό της με το παπούτσι, αλλά έκανε και contouring χρησιμοποιώντας το τακούνι για να σχηματίσει τις γραμμές στο κόκκαλο του προσώπου της.

Η μπλόγκερ εκτός αυτού, χρησιμοποίησε το ψηλοτάκουνο για να ταμπονάρει το κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, κάνοντας μικρές κινήσεις με τη μύτη της γόβας.

Και μπορεί η όλη διαδικασία να μοιάζει κάπως αστεία, αλλά η Σάντια τελικά τα κατάφερε (μετά από πόση ώρα δεν ξέρουμε βέβαια) με το αποτέλεσμα να είναι σχεδόν επαγγελματικό.

Η μπλόγκερ μετά από την βοήθεια του Louboutin της συνέχισε κανονικά το μακιγιάζ της, βάφοντας τα μάτια της και βάζοντας κραγιόν.

 

 

A post shared by (@sadiaslayy) on Apr 25, 2017 at 7:38pm PDT

 

Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται και ολοκληρωμένο το μακιγιάζ, με πολλές φαν της να σχολιάζουν θετικά την πρωτοτυπία της, κι άλλες να αναφέρουν πως δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος που το έκανε αυτό.

Πάντως... εμείς πιστεύουμε πως ήταν το ίδιο όμορφη και φυσική!