apimages
apimages
ΡΟΥΖ

Αυτό το ρουζ είναι η απάντηση στο pop ροζ της Ριάνα!


Το ρουζ είναι ένα από τα basic προϊόντα του νεσεσέρ μου και αυτό όχι μόνο γιατί συμπληρώνει και ολοκληρώνει κάθε μου μακιγιάζ, πρωινό ή βραδινό, δίνοντας στο πρόσωπο ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλλά κυρίως γιατί, όπως έλεγε η γιαγιά μου, τα ροδαλά μάγουλα σημαίνουν υγεία!

Με δεδομένο όμως ότι οι ανάγκες μου αλλάζουν, όπως και οι δικές σου, ανάλογα με την εποχή, το καλοκαίρι προτιμώ τις νέες εκδοχές του ρουζ που μας συστήνει ο κόσμος της ομορφιάς, αυτές που είναι συνήθως πιο χρυσαφένιες, μπρούτζινες ή κοραλλί και ταιριάζουν απίστευτα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μου.

Και λέω συνήθως, γιατί αυτό το καλοκαίρι σκέφτομαι να τολμήσω κάτι εντελώς διαφορετικό, ανατρεπτικό και έξω από τα δικά μου – φαντάζομαι και τα δικά σου – δεδομένα, το οποίο έρχεται ευθύς αμέσως από τα social media και συγκεκριμένα τις τάσεις του Instagram, που κάνουν θραύση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του makeup στο εξωτερικό, το νέο ρουζ έχει κίτρινο χρώμα, πάει κόντρα στο pop ροζ με το οποίο εμφανίστηκε η Ριάνα στο Met Gala αρχές του μήνα και έχει γίνει ένα από τα most loved trends με το όνομα «Yellow Blush».

 

Το χρώμα αυτό είναι μεν τολμηρό, αλλά χαρίζει εξαιρετική λάμψη στο πρόσωπο, χωρίς παράλληλα να φαίνεται υπερβολικό και κάνει ένα εκπληκτικό contouring effect.

Βέβαια, κάτι τέτοιο προϋποθέτει ότι εφαρμόζεται και με την κατάλληλη και σωστή τεχνική, που δεν είναι άλλη από το ντρέιπινγκ (draping), η οποία έχει τις ρίζες της στα 80's- 90's.

Ο λόγος που οι beauty gurus προτείνουν αυτήν τη νέα τάση στο ρουζ, είναι ότι όλες οι επιδερμίδες εμφανίζουν άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο κίτρινους τόνους, οπότε το κίτρινο ρουζ απλά τονίζει αυτό που ήδη έχουμε.

Το απόλυτο makeover για το φετινό καλοκαίρι!