Trend alert: Tα ογκώδη αξεσουάρ γίνονται το κομμάτι-κλειδί για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις  | 0 bovary.gr
Trend alert: Tα ογκώδη αξεσουάρ γίνονται το κομμάτι-κλειδί για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις | 0 bovary.gr
03|06|2017 09:45
SHARE
ΟΓΚΩΔΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Trend alert: Tα ογκώδη αξεσουάρ γίνονται το κομμάτι-κλειδί για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις


Μερικές φορές, τη διαφορά δεν την κάνουν οι λεπτομέρειες, αλλά τα υπερμεγέθη, statement αξεσουάρ.

Είναι γεγονός. Το καλοκαίρι η διάθεση μας για μόδα kαι mix n’ match απογειώνεται. Λες και οι ακτίνες του ήλιου μας διοχετεύουν έμπνευση για πιο περίτεχνα και ιδιαίτερα outfits. Βγαίνουμε έξω τα όρια του comfort zone μας, αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και «ιερούς» κανόνες του στιλ όπως «less is more» τους βάζουμε στο πατάρι με τα χειμωνιάτικα.

Φέτος, το καλοκαίρι, ψάξτε τα μεγάλα, εντυπωσιακά σας σκουλαρίκια, βρείτε το υπερμεγέθες καπέλο που φορούσατε πριν μερικά χρόνια και τα φανταχτερά γυαλιά ηλίου με λεπτομέρειες από χρώματα ή από διακοσμητικά, γιατί φέτος πoυ η διάθεση για μαξιμαλισμό και ογκώδη αξεσουάρ στο κεφάλι είναι πιο έντονη από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα τα κομμάτια που θα φορεθούν πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο είναι τα εξής:

Το φουλάρι στα μαλλιά

 

 

Ποιος είπε ότι τα φουλάρια και τα μαντήλια είναι μόνο για το λαιμό σας; Είναι ένας δημιουργικός και εύκολος τρόπος να μαζέψετε τα μαλλιά σας και να αναδείξετε το (σύντομα μαυρισμένο) πρόσωπό σας, είτε για τις ώρες στην παραλία, είτε για να πετύχετε ένα σικ κότσο για τις βραδινές σας εξόδους.
Που το είδαμε: Στις πασαρέλες Gucci, Anya Hindmarch, Christopher Kane.

  • Εύκολο hair look: Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και δέστε στη βάση τους ένα μεταξωτό μαντήλο. Τυλίξτε το υπόλοιπο μαντήλι γύρω από την αλογοουρά σας και στη συνέχεια στρίψτε το όλο μαζί φτιάχνοντας ένα κότσο. Στερεώστε το με τσιμπιδάκια ώστε να μη σας χαλαρώνει και είστε έτοιμη.

Μεγάλα καπέλα

 

 

 

Ή σε στιλ panama hat, είτε με διακοσμητικά ή με extravagant φάσες, τα καπέλα λειτουργούν σαν ένα μαγικό ραβδί που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, σε προσεγμένο. Αναβαθμίζουν αβίαστα το στιλ σας και δίνουν δυναμικό χαρακτήρα στην προσωπικότητα σας.
Που τα είδαμε: Στις πασαρέλες Sophie Webster, Moncler Gamme Rouge, Miu Miu και Max Mara.

Πριγκιπικά αξεσουάρ μαλλιών

 

 

Επιλέξτε αξεσουάρ μαλλιών με λαμπερές πέτρες, χρωματιστούς λίθους, χρυσές λεπτομέρειες. Όσο πιο φανταχτερά, τόσο πιο stylish. Συνδυάστε τα με ένα απλό, καθημερινό λουκ όπως τζιν βερμούδα και το αγαπημένο σας t-shirt και νιώστε πριγκίπισσα.
Που τα είδαμε: Στην πασαρέλα Dolce& Gabbana.

Σκουλαρίκια που «βγάζουν μάτι»

 

 

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα αξεσουάρ που δεν μας απογοητεύει ποτέ, αυτό είναι τα σκουλαρίκια. Είτε επιλέξετε κρίκους, είτε chandeliers, είτε γεωμετρικά σχήματα, φορέστε τα σε XL μέγεθος.
Που τα είδαμε: Στις πασαρέλες McQueen, Proenza Schouler και Giorgio Armani.