shutterstock
shutterstock
07|06|2017 11:30
SHARE
ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Τα χαμηλοτάκουνα σανδάλια σε πηγαίνουν παντού-Βρήκαμε τα καλύτερα έως 50 ευρώ


Με τη ζέστη να γίνεται όλο και πιο αισθητή, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην υπόθεση καλοκαιρινά «καθημερινά παπούτσια». Όχι οποιαδήποτε, αλλά αυτά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο από θέμα άνεσης σε υψηλές θερμοκρασίες, όσο και από θέμα στιλ.

Kαλοκαίρι. Καλοκαίρι στην πόλη. Από τη μία είναι η διαολεμένη ζέστη και το καθημερινό -φτου κι απ’ την αρχή- τρέξιμο για να είστε τυπική στις υποχρεώσεις σας και από την άλλη είναι η επιθυμία, όλα αυτά να γίνουν, με ένα outfit που δεν σκοντάφτει στιλιστικά και παράλληλα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο. 

Έχουμε μιλήσει για το φόρεμα που μπορεί να σας κρατήσει δροσερή όλη μέρα, και σήμερα θα σας συστήσουμε το παπούτσι-τζίνι που μπορεί να ικανοποιήσει και τις δύο σας επιθυμίες είναι τα χαμηλοτάκουνα πέδιλα που, φέτος, σχεδόν 50 χρόνια από τα 60’s που πρωτοέγιναν μόδα, επανακυκλοφορούν και συνδυάζονται από cropped τζιν και παντελόνες μέχρι χαλαρές φούστες μέχρι το γόνατο και βερμούδες, αλλά και τα outfits που επιλέγετε για εκείνα τα βράδια που σας βρίσκουν έξω με ένα κοκτέιλ στο χέρι. 
 

Έντονο μπλε, Mango, 25,99

 

 

 

Και δε σταματούν εδώ οι λόγοι που προτείνουμε να προσθέσετε το συγκεκριμένο πέδιλο στην στιλιστική σας φαρέτρα. Σας απαλλάσσουν από το δίλημμα «Ψηλό ή χαμηλό;», αφού είναι σαν να φοράτε και τα δύο. Σας δίνουν την αυτοπεποίθηση ενός ψηλοτάκουνου, αλλά, χάρη στο χαμηλό ύψος και το λουράκι που δένει στον αστράγαλο, έχουν τη σταθερότητα ενός χαμηλού παπουτσιού. Έτσι μπορείτε να φοράτε χωρίς το φόβο ότι κάποια στιγμή θα προδώσουν την ισορροπία σας στο δρόμο. Κι ενώ το λουράκι, θεωρητικά, δεν κολακεύει τη γάμπα, χάρη στο τόσο- όσο τακούνι του, εξισορροπείται η κατάσταση.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το επικρατέστερο σχέδιο τους είναι με πλατιά φάσα μπροστά, λεπτό λουράκι στον αστράγαλο και χαμηλό έως μεσαίου ύψους τακούνι. Το υπέροχο είναι ότι κυκλοφορούν σε ένα σωρό χρώματα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα budget friendly κομμάτια για να σας πάρετε μια πρώτη γεύση και να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο. 

 

Κίτρινα, Mango , 39,99 

 

Ροδακινι, Mango, 49,99 

 

Μαύρα με διάφανη μπροστινή φάσα, Ζara, 14,99

 

 

 

Μπορντώ με φαντεζί φρου-φρου, Pull and bear, 39,99

 

 

Εκρού με δέσιμο στον αστράγαλο, Pull and bear, 25,99

 

 

 

Γκρι, Pull and bear, 29,99

 

Καφέ-κροκί, με φούντα στο μπροστινό μέρος, Zara, 39,95

Με φλοραλ σχέδιο, Mango, 49,99 

 

 

 

 

Ασημί με περλέ λεπτομέρειες, Zara, 39,95

 

Με ανθοφόρο κέντημα, Zara, 29,95