Instagram/luvaj
Instagram/luvaj
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Αυτή είναι η νέα τάση στα σκουλαρίκια και δεν χρειάζεται να έχεις τρυπημένα αυτιά για να την ακολουθήσεις


Υπέρoχοι και οι κρίκοι, οι «σταγόνες», οι «πολυέλαιοι», ακόμα και οι «ψείρες», ασύμμετρα και ογκώδη, αλλά η νέα τάση στα σκουλαρίκια προστάζει κάτι τελείως διαφορετικό και -γιατί όχι;- πρακτικό. 

Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν περάσει τη φάση «δε βγαίνω από το σπίτι χωρίς σκουλαρίκια» (Τι; Όχι; Μόνο εγώ; Καλά). Είναι το αξεσουάρ που δίνει τη μικρή, αλλά καθοριστική πινελιά σε ένα σύνολο, είναι -ίσως- πιο βολικά και άνετα από το να φοράτε κολιέ και σας δίνουν έξτρα πόντους γοητείας.

Σίγουρα έχετε το δικό σας στιλ στα σκουλαρίκια, ξέρετε τι σας πηγαίνει και ποιο ζευγάρι να επιλέξετε από την κοσμηματοθήκη σας για να αναδείξετε το outfit σας. 
Προσωπικά, ας πούμε, τρελαίνομαι για τα μακριά, extravagant, που φαίνονται από το διάστημα, σκουλαρίκια (τα οποία, σύμφωνα με αυτή την τάση, συνεχίζουν δυναμικά και φέτος το καλοκαίρι) αλλά, φέτος, λέω να κάνω στροφή 180 μοιρών και να δοκιμάσω και τη νέα τάση σε αυτό το αξεσουάρ.

 

 

Πρόκειται για μικρά κρικάκια, σε κυκλικό σχέδιο, με λαμπερές λεπτομέρειες που έχουν σχήμα που περιβάλλει ολόκληρο το αυτί χωρίς όμως να το «τρυπάνε» (εξού και το πρακτικό!) και φοριούνται σε όλο το μήκος της εξωτερικής γραμμής του αυτιού. Από τα μινιμαλιστικά σχέδια έως αυτά με τα διακοσμημένα με λαμπερά διαμάντια σχέδια, είτε μόνα τους, είτε συνδυασμένα μαζί με άλλα μικρά κρικάκια στα αυτιά, αυτά τα σκουλαρίκια ταιριάζουν υπέροχα τόσο με ένα outfit γραφείου, όσο και με ένα πιο χαλαρό σύνολο σαββατοκύριακου.

Σας δίνουμε μερικές ιδέες ώστε αν τα δείτε, στην επόμενη σας βόλτα στα μαγαζιά, να «τσιμπήσετε» το δικό σας ζευγάρι!